Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 06.05.2022.

LJUBAV – UDOVAC

I evo nama karte Udovac treći put u ovoj sedmici! E, moram da priznam da mi se to još nije dogodilo – umele su karte u jednoj nedelji da budu slične energije, što je potpuno normalno, ali da jedna te ista karta izlazi u svim dnevnim izvlačenjima – to je i za mene iznenađenje.

Pošto je u svim izvlačenjima pa i u ovom, izašla kao druga – kao ona koja se ne vidi na prvi pogled – evidentno je da u svim našim dnevnim aktivnostima, koliko god ona bila i podsticajna i optimistična i donosila nam radost – u pozadini, možda u mislima ili negde duboko u srcu – stoji neko opterećenje i pritisak. Znate ono – sunčan dan a tamo negde u uglu neba mutni i teški oblaci…

A šta će nam ovaj petak doneti? Pa recimo – može nam doneti pojačanu osetljivost, sentimentalnost i emotivnost, kontakte sa onima koje dugo nismo videli, želju da ponovo uspostavimo neke konekcije koje su nam bile od značaja (poslovnog, emotivnog, prijateljskog i tako dalje), može nam doneti porodična okupljanja, može nam doneti potrebu da se opustimo u krugu onih koje volimo, a definitivno će doneti želju da sve ono što nas opterećuje i pritiska potisnemo u drugi plan.

U poslovnom smislu – sve ono što nam je teško ili komplikovano od obaveza ćemo raditi sporije nego inače, ali to ne znači da nećemo uraditi kako valja – samo nećemo biti baš ekstatični, već pre u varijanti – daj da to skinem s vrata….

Zdravstveno – imamo energije, nemamo energije….i tako u krug. Moguće je da će nam s vremena na vreme u glavi biti malo mutno ili da ćemo imati osećaj kao da imamo obruč oko pluća. Sve ovo može biti posledica vremena i povećane vlažnosti vazduha, a može biti i da nas ustalasani emotivno – mentalni deo s vremena na vreme „ljulja“. Takođe, oni sa hroničnim boljkama, naročito onim koje se vezuju za pluća ili za zglobove i kosti – mogu imati tegobe.

Ovu sedmicu smo otvorili kartom Udovac i zatvaramo je isto tako. Očigledno je da kod svakog od nas postoji neka briga, senka, nemir. Ali to što postoji senka, ne znači da ne treba uživati u svemu dobrom što ovaj dan donosi.

Uživajte u ovom petku, proslavite Đurđevdan!!! Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3