Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 08.04.2022.

NEPRIJATELJ – ISTINA
Za poslovnu tematiku i za obaveze koje nas čekaju – pa, moglo bi se reći da je ovo korektan dan. Iako će se u ovim segmentima ulagati dosta enegije i svakako ćemo naleteti na po koju prepreku – rezultati bi ipak trebali da budu solidni. Aktivni smo, odlučni, umemo da se organizujemo, umemo da se potrudimo. To što ćemo povremeno biti u kontaktu sa zahtevnim ljudima ili ćemo raditi pod pritiskom – pa, šta da se radi – tako je kako je. Volja i stav će i drugima i nama biti pomalo „oštri“ danas tako da su moguće varnice s vremena na vreme. Iako ćemo i jedni i drugi umeti da „odbrusimo“ isto tako ćemo umeti i da se usaglasimo zarad dogovora i saradnje.
Kada su emocije u pitanju – u partnerskim odnosima može biti napetosti. Možete da se igrate igrice „udario tuk na luk“ a možete i da popustite. Nije trenutak da se pitanja iz prošlosti izvlače na dnevni red, jer se na njima može saplesti. Takođe, sumnja i ljubomora su nešto pojačane pa se možemo baviti „istraživačkim radom“ u cilju otkrivanja da li dražesno nam biće nešto mulja. Ukoliko nam se učini da smo nešto nanjušili i otkrili – e, tad može biti vatrometa.
Oni koji su solo mogu osećati ili zaglavljenost u prošlosti ili biti u fazonu „ostaću sam/sama do kraja života….zar za mene sreće nema, dokle će mi tužno biti lice 😀 i tako dalje i tako dalje).  Kod nekih ipak postoji danas šansa za kontakt sa intrigantnom i zanimljivom osobom jake i kompleksne energije. Što bi se reklo – problemi u najavi 😀
Zdravstveno – koštano zglobni sistem je osetljiv, kao i oči i zubi. Moguće su povrede. Raspoloženja nam mogu dosta varirati.
Budite vi meni dobro, srecnooooo!!!!!