Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA U ČETVRTAK 07.04.2022. U 22.00 H

Dok su Saturn i Mars pri završetku svog zajedničkog plesa u znaku Vodolije – ostalo nam je još osam dana pritisaka, lomova, strahova, nesigurnosti (koji će se smanjivati lagano iz dana u dan) – Venera, Jupiter i Neptun (a za osam dana i Mars) krenuli su da rade na našim dubokim unutrašnjim nivoima, krenuli su da oplemenjuju i traže smisao, krenuli su da nas podstiču da pogledamo u sebe ali i u one koji su oko nas, krenuli su da nas vode ka duhovnim, unutrašnjim spoznajama i potrebi da se pročistimo i obnovimo energiju, dignemo je na jedan viši nivo.
Ova grupna energetska terapija je namenjena da utiša strahove, probudi energiju, volju, polet, motiv i elan koji su zatrpani ispod slojeva teskobe. Namenjena je da vas opusti, umiri, pročisti. Namenjena je da vas podstakne da iz sebe izbacite nakupljene otrove bilo koje vrste i rasterećeniji krenete dalje.
Dakle – neki minut pre 22 sata pokušajte da budete što opušteniji, u ležećem ili poluležećem položaju, pogasite svetla i izvore buke. Ukoliko želite – možete pustiti neku laganu, vrlo tihu muziku, upaliti mirisnu sveću – prosto, ugoditi sebi na onaj način koji će vama najviše prijati.
Slanje energije kreće u 22.00 i terapija će trajati 30 minuta.
Neko će zaspati odmah, neko će osećati tople ili prijatno sveže talase po telu, neko će imati žmarce, trnjenja a neko može osećati i bolove, žiganja, pritisak na određenim delovima tela, mučninu. Sve ovo je potpuno normalno. Vaše je samo da se prepustite i da imate poverenja. Ne morate siliti sebe da ostanete budni i ne morate analizirati sve ono što vam se dešava. Probajte da manje mislite a više osećate.
Za terapiju se prijavljujete lajkovanjem, komentarisanjem ili slanjem poruke. Za vas koji ovo čitate na sajtu Venera sa papilotnom – prijaviti se možete na instagram nalozima @savicolga i @do_iza_beskraja, na fb stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom ili na fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija. Ukoliko budete želeli, možete posle terapije ili tokom sutrašnjeg dana podeliti svoje iskustvo sa mnom i poslati mi poruku.
Radujem se našem večerašnjem druženju <3 <3 <3