Kaži mi, kaži...

Karte dana – petak 08.05.2020.

OFICIR – VERNOST

Dan koji donosi snagu i stabilnost. Energetski izuzetno moćan dan u kojem bi trebalo preduzeti korake koje smo dugo čekali, koje smo dugo planirali. Dobar je za svaki početak jer obećava trajnost, ispunjenje ciljeva i zadovoljstvo.

Karta Oficir nam daje preciznost, usmerenje i odlučnost, karta Vernost daje stabilnost, podršku i dobar temelj. Jel potrebno nešto više od toga? Jeste? Šta fali – zrnce sreće i optimizam? Ma tu su – i ta sreća i taj optimizam, skriveni su u karti Vernost, ali ovog puta to nisu nerealni snovi, već oni utemeljeni, možda oni oko kojih smo se dugo lomili, klackali, odmeravali „za“ i „protiv“. Danas je dan ZA!

Oluje prođoše. I doći će opet – ne može nas to zaobići. Jer, u čudnoj smo godini, u čudnom periodu gde se mnoge stvari lome i to je jednostavno tako. Ovaj dan shvatite kao predah, kao oazu u pustinji, kao trenutak u kojem će možda baš sve ići onako kako smo zamislili.

Zato ovaj petak treba iskoristiti! Organizujte se, pokrenite se! I ako vam se učini da vam je hrabrosti zafalilo, ako oklevate – zastanite za momenat samo i pronađite tu hrabrost i snagu u sebi. Jer, jesu tu!

Danas je dan da uradimo nešto. Da pređemo preko sopstvenih granica i obavimo ono za šta smo mislili da ne možemo, da je nemoguće. Ono što priželjkujemo, ali se ne usuđujemo. Danas je dan da te granice pomeramo. Sve ono što dobro isplaniramo i u šta snagu uložimo – ima ogromne šanse za uspeh. Naravno, nebitno je koji je životni segment u pitanju. Sve ono što je bilo na čekanju danas treba da se pokrene ili da se makar započne, udari prvi kamen – temeljac.

Budite dobro i srećno vam bilo!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3