Kaži mi, kaži...

Karte dana – četvrtak 07.05.2020.

DAR – NEŠTO NOVCA
Danas nam je „zamalo“ dan. Malo će nam faliti da budemo opušteni. Malo će nam faliti da budemo potaman. Malo će nas glava boleti ili ćemo malo problema sa stomakom imati – taman toliko da ne funkcionišemo baš normalno. Malo ćemo novca dobiti – taman toliko da kažemo „e, dobro je“ ali nedovoljno da budemo mirni. Ili ćemo te novce koji nam dodju odmah proslediti dalje – znači – malo vremena ćemo ih u rukama imati. Čućemo i pročitaćemo gomilu reči i informacija – ali one koje su nam potrebne, koje priželjkujemo – e njih verovatno nećemo dobiti. A ako je kojim slučajem ljubav u pitanju – dobićemo te reči, ali od svih drugih osoba samo ne od one „prave“.

Poješćemo malo više nego što bismo trebali, potrošićemo zeru preko svojih limita. Danas jednostavno ne možemo da se uklopimo u okolnosti i u sopstvenu kožu. Nešto žulja, štrči ili nedostaje. U prevodu – uvek ima neko „ali“ što devojci sreću kvari…..

Danas bismo baš želeli da nam bude lepo i da budemo mirni, ali…..nešto bode – u mozak, u misli, u želudac, u glavu, u srce – izaberite organ po nahođenju 😀 Hajd što to nešto bode, nego toga ne možemo da se rešimo. Taman pomislimo da smo to uklonili, kad eto – opet kreće iznutra da kucka….

Ovaj četvrtak je dan koji donosi nervozu po svim tim nekim pitanjima i osećanjima koja pokušavamo da zakopamo ispod površine, da naguramo pod tepih, da se pravimo da ne postoje. Postoje, itekako. Šta će svako od vas sa tim – e to već nemam pojma. Ili rešavajte ili držite u sebi i dalje.

Talasi nervoze i napetosti u svakom slučaju će postojati danas. Na nebu je težak škorpionski pun Mesec – i testiraće naše granice, našu moć samokontrole, našu odlučnost, naše principe i naša osećanja.

Budite dobro! Ali ne „za malo!“ Već, onako – baš baš dobro! Srećno bilo!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3