Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 09.02.2024.

SREĆA – IZNENADNA SREĆA

Mogli bismo da kažemo – Eeeeej, za ovaj dan su izašle i Sreća i Iznenadna sreća – pa to izgleda da je ovaj dan presavršen! Mogli bismo, ali nećemo. Jer, gde god je karta Iznenadna sreća, tu važi – nemaš tri blage veze šta može da te zadesi i u kom trenutku će se situacija zahuktati ili preokrenuti ili istumbati ili te iznenaditi i u plus i u minus fazonu.

Ovaj dan će definitivno doneti iznenađenja, i sudeći po svemu – ona će se najpre vezivati za poslovno finansijski i za emotivni segment. Pa nekog može pozitivno iznenaditi poslovna ponuda ili mogućnost da brzinski zaradi. A neko se može iznenaditi zato što će ga troškovi skleptati sa svih strana, a taman je mislio da se malo finansijski stabilizovao ili je uspeo da uštedi koju kintu. Neko će danas rizikovati, a rizik kao rizik – nikad ne znaš da li će te ostaviti sa punim ili sa praznim džepovima. Realno, postoji šansa i za jedno i za drugo – pa kako kome zapadne.

Emotivno – dan je pun preokreta. Pa sa dragim vam i milim bićem možete i uživati, ali se i brzinski potkačiti. Dan je dobar da se izađe, da se malo prodrma ustaljena svakodnevica – pa parovima savet – mrdnite pozadine i idite negde – da se provedete, napunite pozitivnom energijom. Zanemarite umor i glavu prepunjenu brigama, rasteretite se i opustite. Oboma će vam to prijati. Još jedan savet za one koji su u vezama/braku – ako se baš ovih dana pojavi osoba sa kojom vam je tako slatko da ćućorite, koja vam je zanimljiva i inspirativna – dobro razmislite šta radite i da li vam je to potrebno. Nemoj posle da bude – jao, a šta sad?

Za one koji soliraju – period je odličan da se aktivirate, više izlazite ili ako vam je samo to po volji – da se više bavite aktivnostima na društvenim mrežama. Ovo su dani koji vam na blic mogu doneti neko interesantno lice (i telo pride) u život i sa kim se tako slatko može flertovati….a i nešto više od toga.

Zdravstveno – ne zatrpavajte se hranom na nervnoj bazi. Generalno – nervni sistem nam je osetljiviji ovih dana – što je dodatni razlog da se opuštamo, izbacimo negativnu energiju i pritisak kroz fizičku aktivnost ili kroz kontakt sa onima koje volimo i koji nas raduju.

Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3