Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 19.06.2023.

PORUKA – NESREĆA

Ovaj će nas dan definitivno pokrenuti. Možda zato što sunce sija onako istinski, posle dugo, dugo vremena i budi energiju u nama….a možda zato što će nam ovaj ponedeljak doneti motive za akciju. Neki motivi će svakako biti baš, baš dobri, neki  drugi neće – ali i ti što neće će nam dati „žišku“ za akciju.

Karta Poruka govori da je povoljan trenutak za trgovinu, za dogovore, za pokretanje naših planova, ideja. Povoljan je trenutak da napravimo, započnemo sa nekom promenom, za koji god da se životni segment ona vezuje. Danas ćemo lako pronaći zajednički jezik sa sagovornicima jer nam mozak brzo radi, pa pronalazimo prave reči i prave postupke. Ova karta govori i o snalaženju i o pronalaženju rešenja u svakoj situaciji, koliko god ona komplikovano na prvi pogled delovala.

Karta Nesreća je tu da nam, sa jedne strane – da impuls, snagu, brzinu, volju za borbom….a sa druge – da ukaže da u ovom ponedeljku može povremeno biti napetih, stresnih i izazovnih situacija. No, šta da se radi – mi od izazova ne možemo pobeći i retki su dani u kojima se pred nama ni jedan ne postavlja.

Zdravstveno – osetljivost na alergene i pritisak na kardio-vaskularni sistem.

Suštinski, nije ovaj dan savršen baš zbog te karte Nesreća koja pokazuje tendenciju da nam unese nemire i nervozu. Ali, ipak je više nego dobar da izađemo iz nekog mrtvila ili otežanja, da se protegnemo, promrdamo i da krenemo napred, da imamo inicijativu i da ta inicijativa urodi plodom.

Pa onda hajde….šta čekamo? Sa osmehom kroz ponedeljak!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3