Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 09.10.2021.

LOPOV – PORUKA

Jedan neobičan petak je pred nama. Lopov krade, pa nam danas mogu nestati papiri, dokumenta, može nam nestati konekcija na internet, može nam nestati neka sitnica i pola dana ćemo provesti tražeći je a sve nam je vreme ispred nosa i umire od smeha.

Može nam nestati dogovor kojem smo se ponadali, osoba koju očekujemo nam se neće javiti….Isto tako – možemo, zabludeli u neke svoje misli u potpunosti zaboraviti šta je potrebno da uradimo, zakasniti, napraviti početničku grešku u nečemu što nam je inače prosto i jednostavno.

Dan donosi teško fokusiranje, slabu organizaciju i vrlo problematičnu koncentraciju. Takođe – danas su mogući kvarovi svega i svačega, ali na čudan način – neki aparatić odjednom odbija poslušnost i možete da ga čvrkate i podstičete udarcima – ma jok, ne reaguje.

Svi protoci danas mogu da se začepe i zabaguju – protok vode, struje, gasa, reči, ma čega god hoćeš!

No, imaju ove karte i drugačiju simboliku, naravno emotivnu – a ona je uvlačenje u misli, krišom, na vrhovima prstiju. Kad vam neko krade san, krade razmišljanja, krade dah. Kada imate osećaj da je taj neko tu, blizu vas, da vas posmatra iz prikrajka. Kada imate osećaj da samo što se nije desilo NEŠTO i vaše telo i misli su u iščekivanju.

Sve danas može da se začepi, zatvori, zabaguje – samo intuicija radi, samo misli jure, samo unutrašnja šaputanja postaju sve glasnija. Simbolika ovih karata bi i bila – čuj šta ti intuicija govori, pogledaj gde ti misli lete, oseti kako ti se koža ježi na potiljku u iščekivanju.

Dan je naravno savršen i za sve tajne – tajne dogovore, tajne sastanke i susrete, tajne ljubavi. Za tajne poruke i tajne signale.

Ono na šta treba obratiti pažnju jeste pokret koji pomešan sa nefokusiranošću i glavom u oblacima može da donese probleme u saobraćaju i sa povredama.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3