Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 06.04.2021.

MISAO – IZNENADNA SREĆA

Pred sobom definitivno imamo jedan interesantan dan. A posebno će biti zanimljiv onima koji vole da rešavaju stvari u hodu, da tumbaju planove, da trče sa jednog mesta na drugo, da završavaju u poslednjem trenutku ono što imaju, da iznenađuju svojim postupcima druge i da isto tako – vole iznenađenja svake vrste od drugih osoba. Vi niste od onih kojima sve ovo prija? Pa ništa onda – ili se spremite da sve ovo naprasno zavolite…..ili se spremite da se nervirate.

Ovaj dan ima još jednu simboliku a ona je – kad telo zadrhti, misao je kriva. Jer, danas se misli gomilaju, vitlaju, mi ih teramo a one se vraćaju – vrše pritisak na nas u pokušaju da nas pokrenu da povučemo određeni potez.

Danas svojim postupcima možete iznenaditi i druge ali i sebe. Uraditi nešto što vam inače ne bi palo na pamet. Ma palo bi vam, da se ne lažemo – ali u drugim danima ne biste imali zrnce ludosti i zeru hrabrosti da vas natera da nešto i uradite. A danas ta ludost/hrabrost postoji.

Danas je dan da se pomakne zakočeno, šta god ono bilo – možda ste vi zakočeni, možda poslovni dogovor, emotivna priča ili nešto pedeseto. Suština je ista – tenzija se gomila, neizdrži su na delu i op! – eto akcije! Akcije koja menja sve i okreće situaciju za sto osamdeset stepeni. Povlačenje poteza – ludo hrabrog ili hrabro ludog, suština je ista – ko preživi, pričaće. A te će priče biti oooo itekako zanimljive. Neke od njih će se pričati dugo, dugo.

Jer danas jeste dan da se stvari preokrenu i da iznenađenja zauzmu počasno mesto. Volela bih da mogu da vam napišem da će sva iznenađenja biti divna, ali neće. Iskreno se nadam da ćete sa što manje nervoze proći kroz ovaj dan. No, ono što zaista jeste dobro ovog utorka je baš taj element kada naše misli atakuju na nas, terajući nas na potez. Potez koji može promeniti sve.

Budite dobro, hrabro i ludo. Iznenadite sebe. Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3