Kaži mi, kaži...

Karte dana – petak 10.04.2020.

TUGA – NOVAC

Sudeći po kartama, ovaj petak će biti prema nama nešto blaži nego prethodnih par dana. No, i u tom „blaže“ naravno da postoji caka. Ovo nisu karte koje nerviraju i koje donose žestoke promene u emotivnom i duševnom stanju (sve ono čemu smo prisustvovali u prethodnim danima – dakle, makar se nećemo boriti ni sami sa sobom ni sa onima oko nas), ali su zato ovo karte koje ukazuju na neku formu otupelosti, rezigniranosti, prihvatanja situacija koje su takve kakve su.

To bi vam bila ona varijanta – u mutnoj ste i divljoj reci koja vas nosi tamo gde ona hoće, ali se više ne praćakate i ne pokušavate besomučno da izađete na obalu….ne, prepustili ste se i čekate gde će vas odneti.

Zato ćemo danas u svemu funkcionisati polovično. Telom smo prisutni, ali mentalno baš i ne. Da, radićemo ono što se od nas očekuje – bićemo odgovorni prema svojim obavezama i prema ljudima koji od nas zavise ili koji su nam dragi, ali naša duša – bar onaj deo koji donosi radost, ispunjenost, optimizam – više nije prisutna. Povukla se u neki ćošak i pokrila preko glave pokušavajući da se opasulji i smogne dovoljno snage da ponovo izađe.

Jako bih volela da vam kažem da će danas biti lep dan, ali to je sa ovim kartama malo verovatno. Da me ne razumete pogrešno – u njemu može biti i uspeha i poslovnih i finansijskih dobitaka, i ostvarenja nečega oko čega se dugo trudimo i toga da ćemo pokazati snagu i umeće tamo gde je to potrebno, biće rada i napora oko situacija koje će nam se isplatiti. Nije u tim opipljivim, materijalnim stvarima danas problem. Danas je problem samo sa tom dušom, jer ona ne nalazi pravi motiv da poleti, pokunjena je i tužna.

Sad, možete mi verovati i ne verovati, to ostavljam vama. Kratkoročno – možda ste na gubitku trenutno. Dugoročno – niste. Jer, vreme koje dolazi tek će pokazati prava lica mnogih situacija koje vas sada muče i opterećuju.

Budite dobro i mirno prođite kroz ovaj dan. Pustite dušu da se odmori i oporavi. Srećno vam bilo!!!!!

Voli vas vaša duševna Venera sa papilotnom 😀 <3 <3 <3