Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 10.06.2022.

 

OFICIR – ČEŽNJA

Odličan dan za sve ono što moramo ili što trebamo učiniti. Bilo da su u pitanju poslovne obaveze, sastanci, zadaci i dogovori, obaveze oko porodice ili doma, bilo da je u pitanju odlazak kod lekara, u neku ustanovu, bilo da je završavanje papiroloških pitanja, učenje, bilo da je organizovanje i planiranje – ovaj dan pokazuje da energija uložena u to itekako može da nam se vrati kroz konkretan rezultat, pokretanje ili rešavanje.

Isto tako – dan je dobar za fizičku aktivnost, za početak treninga ili pak početak drugačijeg načina ishrane, menjanja navika.

Dan donosi ispunjenost obavezama i dešavanjima. Zato nije čudno što ćemo u kasnim popodnevnim i večernjim satima imati osećaj isceđenosti i gubitka energije. Zato je to dobro vreme da se povučemo u krug onih koje volimo, da se odmorimo i resetujemo.

Što se emotivnih situacija tiče – pa, ovo je polovična energija za one koji su u vezama ili braku. Ne izgleda kao da će biti rasprava ili tenzije – ali neko nezadovoljstvo ili distanciranost se mogu provlačiti. A možda je samo umor i okupiranost obavezama u pitanju.

Ukoliko postoji osoba za koju ste zainteresovani, želećete više nego što ćete dobiti. Ako ste u nekom tipu nedefinisanog odnosa, koliko god želeli da situacija krene u konkretnom pravcu – to je teško da će se dogoditi. Za one koji su usamljeni – dve mogućnosti – ili ste zainteresovani za nekog ko izgleda kao da vas ne primećuje…..ili pak postoji šansa da ovih dana upoznate nekog čija će vas energija jako privući – toliko da ćete biti iznenađeni snažnim osećanjima i strastima koje vas vuku ka toj osobi.

Zdravstveno – lelujamo. Pored meteoropatskih tegoba, pritiska, problema sa kičmom i zglobovima, ove karte pokazuju i potencijalni hormonski disbalans ili probleme sa kožom.

Psihološki – pa, onako. Nisu ovo karte koje mogu govoriti o zadovoljstvu, ispunjenosti, opuštenosti. Nije da toga nema, ali nije potpuno. Šta više – u drugom delu dana možemo imati naglašeniji pad raspoloženja.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3