Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 09.06.2022.

LOPOV – PISMO
Da su karte za ovaj dan izašle obrnutim redosledom, e onda bismo bili u problemu jer bi svaka naša akcija, dogovor ili potez pokazivao tendenciju da se raspline, izgubi, nestane a bili bismo u kontaktu sa ljudima koji mnogo toga skrivaju od nas.
Ovako – može danas biti čudnih situacija ili nerazumevanja, može biti papiroloških zavrzlama, možemo se na kratko i pogubiti u obavezama – ali ipak postoji dobar nagoveštaj da ono što u početnoj fazi krene nakaradno, teško, komplikovano – ipak bude rešeno na zadovoljavajući način.
Nešto više pažnje obratite na dokumenta, papire od važnosti, drage sitnice, ključeve i novac – jer se danas stvari zaturaju, gube, neko nam ih slučajno ili namerno uzme. No,isto tako – danas možete pronaći nešto što ste izgubili u prethodnom periodu, mesecima, godinama čak.
Ovo jeste dobar dan da se potrudite da razrešite sve nedoumice, prepreke ili zavrzlame koje su aktuelne – bilo da su u pitanju vaše obaveze, dogovori, papirologija. Čak i ako su u prethodnim danima postojale prepreke da se ovo obavi – ipak je ovaj četvrtak dobar da se više energije uloži i situacija pokrene.
Danas ćemo želeti da otkrijemo nešto što je skriveno od nas ili u šta sumnjamo – to mogu biti informacije,ali se može dogoditi da intenzivno „kopamo“ pokušavajući da prokljuvimo da li voljena osoba, poslovni partner, prijatelj ili neko deseti – nije iskren prema nama u potpunosti. Zaključke ne treba uzimati „zdravo za gotovo“ jer je moguće da naša razmišljanja nisu objektivna. Generalno gledano, u odnosima bilo koje vrste mnogo toga nam nije jasno ili bar trenutno ne vidimo mogućnost razrešenja, definisanja, puta na dalje. Ne treba delati impulsivno i iz ubeđenosti da su samo naše istine prave.
Energetski, danas ćemo varirati. Moguće su naglašene meteoropatske tegobe – pogotovo vrtoglavica, pad pritiska, glavobolja i teškoće sa stomakom.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3