Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 17.06.2022.

DETE – LOPOV

Karta Dete govori o potrebi da gurnemo brige u stranu, govori o našoj želji da se opustimo. Kod nekih će to funkcionisati po principu – jeeej, petak je – kraj radne nedelje! Kod drugih – praviće se planovi – za putovanje, za druženje, za susrete sa nekim dragim ljudima. A neko će ovaj nalet pozitivne i inspirativne energije prebaciti na poslovni segment kroz ideje i kroz više aktivnosti.

Naravno, Lopov je tu da malo pobrčka stvari. S jedne tačke gledano – ova karta govori da mi želimo trenutno da potisnemo sve ono što nas opterećuje, da gurnemo pod tepih. Misliću o tome sutra….ili prekosutra, ili neki drugi dan – taj neki fazon. Ili – ne mogu sada da se bakćem problemima, danas želim da se vidim npr – sa prijateljima i da uživam. S druge tačke gledano – karta Lopov pokazuje da će nešto ili neko pokušavati da nam ukrade naš mir, opuštenost, osećanja, ideje, pa čak i našu energiju.

Zato je, energetski gledano – ovo šaren dan. Variraćemo i moguće su meteoropatske tegobe i problemi sa oscilacijama pritiska. Problemi sa stomakom i pospanost. I raspoloženja mogu pratiti ovaj gore-dole fazon pa je u jednom momentu osmeh na licu, a u drugom – senka zabrinutosti ili tuge nas poklopi.

Takođe, ova kombinacija karata će ukazati da postoji jedna ili više čudnih situacija danas – nekome neće biti jasni postupci saradnika ili emotivnog partnera, neko sam sebi neće biti jasan. Neko će kriti šta misli i oseća, neko će se pogubiti u emocijama i više ni sam neće znati šta želi i koga želi. Nekom će biti ukradena ideja, raspoloženje, vreme. A neko će tokom ovog petka imati džepove zamišljenosti, preispitivanja.

Da ne dužim – iako je ovaj petak u svojoj osnovi lep, s vremena na vreme će naletati čudne situacije ili ćemo mi osećati energetski i emotivni pad. Pokušajmo da u onom lepom što ovaj dan donosi uživamo.

Budite dobro, srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3