Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 15.06.2022.

 

NOVAC – SVEŠTENIK
Eh ti pusti novci…..kada ih imaš onoliko koliko ti je potrebno, onda shvataš da novcem ne možeš kupiti sreću, mir, zadovoljstvo. A kada ih nemaš – e onda je muka jer kopčaš da na primer ljubav i stomak koji krči a računi se gomilaju – nikako ne idu zajedno.
Sudeći po kartama – danas je materijalno i sve ono što je nama vredno – u fokusu. Samim tim, znači da poslovni segment ide u prvi plan, da je ovo dan kada se više bavimo onim od čega se živi. Pa tako danas možemo završiti obaveze, unaprediti i poboljšati nešto vezano za poslovni segment, napraviti dobar dogovor, pokrenuti dobar posao ili poslovni projekat, a obzirom da je karta Sveštenik tu – danas možemo i ostvariti kontakt ili upoznati osobu koja je poslovno jaka a koja nas može podržati, posavetovati ili nam pomoći nešto vezano za posao. Ovaj dan bi trebao da donese i više novca, naplatu potraživanja, dogovor oko para ili ako ništa drugo – obećanje po pitanju finansija. Karta Sveštenik može da donese i neke srećne okolnosti i slučajnosti (nisu to baš slučajnosti već ova karta ima sudbinski element, al hajd sad) koje nam poslovno ili finansijski idu na ruku.
E sad, obzirom na sve ne baš lepe okolnosti koje su oko nas – itekako je moguće da danas osećamo posebnu tenziju i pritisak po pitanju posla i novca. Jednostavno – brinemo se kako ćemo sve izgurati i završiti. Opet – karta Sveštenika je tu da ukaže da treba verovati, da ne treba pokleknuti, da uložimo svoje snage i trud i na dalje. Jer, neka rešenja i pogodnosti će se otvoriti.
Kada pričamo o emocijama, jer i one potpadaju pod kartu Novac – to su ljudi i odnosi koji su nam vredni i koji su u našem životu ili priželjkujemo da imamo emotivnu stabilnost – ova kombinacija karata ukazuje na značajna nova poznanstva i bitne osobe koje nam dolaze. Da, ja ću kao astrolog reći – period u kojem smo itekako je obojen karmičkom energijom i sigurno je da te nove osobe pored emocija moraju da nam donesu i težinu, ali realno gledano – kroz ljubavne lekcije mi ceo život prolazimo i od njih ne možemo pobeći. A i ne bismo trebali da bežimo.
U postojećim odnosima ove karte ukazuju na bitne momente – naravno da će kod nekih parova ovo doneti stabilnost, učvršćivanje i dizanje odnosa na viši nivo, a isto tako naravno – neki parovi će početi da shvataju da već dugo nisu vredni jedno drugom i da se odnos pretvorio u otaljavanje i grčevito držanje jedno za drugo iz navike ili straha da se produži dalje.
I naravno imamo i onu kategoriju – prošlost. Vrlo prisutna, utemeljena i ukorenjena u ovom periodu. Pa će se tako i danas ali i u narednim danima – susresti, čuti ili ostvariti kontakt oni koji su pokušali da se zaborave, koji su otišli jedno od drugog – za još jedan krug karmičkog plesa…..pa dokle god da ih odvede.
Budite dobro, srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3