Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 17.09.2021.

MISAO – NEPRILIKA
Prepodnevni sati, obojeni kartom Misao mogu da donesu neku formu zatvorenosti, statičnosti. Mozak radi, ali nam je teško da se pomerimo s mesta ili nam i oni najobičniji zadaci oduzimaju energiju. To bi vam bila ona varijanta – evo, razmišljam šta sve moram da uradim, samo još da se nakanim da počnem i biće super! Možemo biti zamajani i razmišljanjima o prošlosti, preispitivati svoje postupke, u nama se raspoloženja mogu brzo smenjivati – očas posla se stigne od nervoze do opuštenosti, ali i obrnuto.
Gde je Neprilika, tu je – neprilika, naravno. Ova karta, koja se najvećim delom vezuje za poslovni segment – verovatno će baš u njemu doneti pregršt promena, preokreta, sitnih čarki i nervoznih momenata, kritike. Ako smo unapred isplanirali dan – trebalo bi biti spreman na to da ništa planirano neće ići lagano i od ruke. No, ako je za utehu – ova karta će doneti da ne možemo da se mrljavimo već da skočimo na nožice lagane i prihvatimo se posla i obaveza.
Dakle, dan pred nama je čas mrljav, čas nepredvidiv. Čas statičan, čas pun dešavanja. Čas usporen čas ubrzan do maksimuma. Isti takvi smo i mi – u nekom momentu zagledani u jednu tačku i sa mislima koje blude ko zna gde, a u drugom sve trčeći na šest strana.
Kao što sam u storiju napomenula – od kasnijih večernjih sati kreće popuštanje energije koja nas je držala ovih nedelju dana. Sledi nam kratak predah…..
Budite dobro, srećno!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3