Kaži mi, kaži...

GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA <3 <3 <3

U petak, 17-og septembra u 22.00 održaće se još jedna grupna energetska terapija.
Par minuta pre dogovorenog vremena budite u ležećem položaju, ako može bez jastuka a ako ne može – onda što tanji, isključite sve ometače, što električne i elektronske, što kućnoljubimske, dečije, komšijske, lepo se opustite i sačekajte mene.
Ja krećem sa slanjem energije u 22.01. Slanje će trajati 30 minuta.
Šta ćete osetiti (ili ne osetiti) potpuno je individualno i zavisi od mnogo faktora – i od vaše prijemčivosti i otvorenosti za energiju, ali i od vašeg mentalno – fizičkog stanja. Samim tim, mogući su vrlo intenzivni osećaji, ali i samo blago peckanje, opuštenost i pospanost.
U svakom slučaju, lajkovanjem ove objave, komentarom ili slanjem poruke – prijavljujete se za učešće i energija će stići do vas čak i ako u trenutku slanja niste u krevetu već landarate okolo naokolo 🙂 Vi koji ovu poruku citate na sajtu Venera sa papilotnom – mozete lajkovati objavu na mom instagram nalogu @savicolga ili na instagram nalogu @do_iza_beskraja, ili pak na mojoj stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom, a mozete zatraziti i prijem u grupu na fejsu – Do iza beskraja – izvorna bioenergija.
Šta će vam energija i terapija u petak doneti, popraviti, izbalansirati, napuniti – zaista ne znam. No, ono što je sigurno jeste da vam ni na koji način ne može i neće naškoditi.
Od vas očekujem da mi nakon terapije ili sutra tokom dana pošaljete utiske u poruci 🙂
Ljubim vas i pozdravljam i jako se radujem petku! <3 <3 <3
Voli vas vasa Venera sa papilotnom<3 <3 <3