Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 18.06.2021.

LJUBAVNIK – VENČANJE

Opa! Svadba, svadba, svadba hej! 😀 Hmmmm…..sudeći po kartama ovo nam je zanimljiv i inspirativan dan. Tu je Ljubavnik koji predstavlja Marsa i znak Lava, tu je Venčanje koje predstavlja kombinaciju Plutona i Saturna i znak Vage.

Gde su Mars i Lav tu je inspiracija, kreativnost, želja za pokretom i dešavanjima, borba za ljubav i za ono što želimo, ideje i uživanje. Gde su Pluton i Saturn i znak Vage tu su vrlo ozbiljne priče i dogovori, nešto što traje u vremenu i obzirom na karmičko sudbinsku simboliku karte – nešto što nam je „namenjeno“.

Simbolika karata je usmerena na partnerstva i dogovore – ali bilo koje vrste – poslovne, emotivne, prijateljske, porodične, tako da se u ovim segmentima danas mogu pokrenuti situacije, vodeći nas ka rezultatima. I mi ćemo imati motiv i inspiraciju da se pokrenemo, jer Ljubavnik se bori za ono što voli, želi, za ono što ga ispunjava, bori se za sjaj, za uspeh i ostvarenje. Prema tome, danas svi Ljubavnici da budemo i da junački zapnemo za ono što hoćemo! 😀 Da, čak i dame – jer ovo nije njanjava i nežna energija, ovo je borbenost, svest o tome šta želimo i potreba da se za to izborimo.

Karta Venčanje govori da će se do onog što je namenjeno stići – samo napomena jedna – nemojte da mi se smlatite ako se pokrenete a ne dobijete rezultat DANAS. Poenta je danas nešto uraditi, a pustite da karmičko sudbinska simbolika karte Venčanje odradi svoje i da vam da ono što želite ONDA KADA BUDE VREME. Na vama je potez koji treba povući i savet je – DA, hajde!

Generalno gledano – neki srećnici (a nadam se da ćete baš vi biti među njima) tokom ovog dana dobiće ono za šta se bore, za čim izgaraju i oko čega se trude – dobiće posao, dogovor, projekat, priliku, emotivnu vezu, dobiće sjaj i uspeh. Oni drugi će malkice da sačekaju…..

Takođe – ovo bi trebao da bude korektan dan jer postoji volja za usklađivanjem i prilagođavanjem i drugih prema vama i vas prema drugima. Raspoloženje bi trebalo da nam bude solidno jer osećamo jedan talas pozitivne energije i optimizma – bilo za to realnih razloga ili ne.

Dakle, danas se zapitajte šta je ono što istinski želite? I pokrenite se prema tome. Danas dajte sebi priliku da zablistate, da uživate, da se smejete.

Danas provedite divan i ispunjen dan. Budite mi dobro, srećno!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3