Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 16.06.2021.

NADA – MISAO

Nada predstavlja emotivni, eterični, duhovni i osećajni deo, veru u ono što se ne vidi ali što srce i intuicija prepoznaju, pogled u daljine i dubine – i svoje i tuđe.

Misao predstavlja racio, suvu logiku i verovanje samo u ono što se vidi sopstvenim očima, što se čuje ušima ili što se može prstima „opipati“.

Tako danas imamo izuzetno naglašen i jedan i drugi deo, ali samim tim i problemčić – jer ova dva dela ne sarađuju. Nada je okrenula leđa karti Misao i pravi se da je ne primećuje.

U prevodu – iako je ono što osećamo u disbalansu sa onim što vidimo i čujemo, to što vidimo i čujemo ne prihvatamo jer je ono što nam unutrašnji glas govori suviše jako. Tako danas možete osećati da „nešto smrdi“ – vezano za bilo koji segment ili bilo koju osobu – iako vaše oči i uši ne vide i ne čuju ništa problematično. Naprotiv – sve može izgledati kao da je stopostotno ispravno, realno i logično ali taj osećaj da stvari nisu onakve kao što izgledaju u ovom slučaju i u ovom danu treba poslušati.

U suštini, danas bi bilo savršeno kad bismo ovaj osećajni i zdravorazumski deo uspeli da uskladimo i pomirimo, ali će to biti zahtevan zadatak. Zato su i u ovom danu moguće velike oscilacije raspoloženja.

Takođe, generalno gledano – danas ćemo verovatno imati više obaveza nego inače, to jest – moraćemo da uključujemo mozak na maksimum ali zbog karte Nada bićemo skloni da u trenutku „odlutamo“ i da napravimo grešku.

Zbog toga što kartom Misao vlada planeta Merkur – svi papirološki i administrativni poslovi, sve vrste usluga, sve obaveze, svi dogovori i sve ono što je vezano za saobraćaj i za decu – biće u fokusu, ali opet zbog suviše eterične prirode karte Nada – verovatno ćemo se rasplinjavati, kasniti, propuštati stvari, zaboravljati, biće nam teško da se fokusiramo i organizujemo. Očekujte da planovi i dogovori neće ići baš onako kako je ugovoreno.

Dakle – ovaj dan može pomalo testirati snagu naših nerava. Takođe – ne verujte baš odmah i baš stopostotno u sve ono što vidite i čujete. Bilo bi dobro da ne odlučujete na konto onoga što danas stigne do vas kao „provereno“.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3