Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 23.04.2021.

IZNENADNA SREĆA – BOLEST

Pa, čudan dan jeste -kao što su čudni i oni koji su iza nas u ovoj nedelji (i dužeeeeeee!), a kao što nas čudni i očekuju sve tamo do kraja aprila…..u stvari, tek kad dobrano zakoračimo u prvu dekadu maja meseca moći ćemo da kažemo da neka lakša i lepršavija energija uzima primat. Do tada – mentalno, fizički, emotivno, materijalno – ma kako god hoćete – više ili manje smo blokirani. Jedno vuče drugo, pa ako ste na primer emotivno blokirani – bićete blokirani i u materijalnom smislu. I obrnuto.

Ovaj period vam je ona varijanta – ni jedan problem ne ide sam, uvek vuče „društvo“ i to što se naši problemi ludo zabavljaju dok se mi osećamo kao da nas je neko posadio u saksiju i zaboravio da nas zaliva – e to je već naša stvar. Ukoliko pokušavate da se na bilo koji način odblokirate u ovim danima, a to vam baš i ne ide nešto, savet je – nemojte odustajati jer ovo će dati razultate, samo ćete malkicko morati još da sačekate.

Celokupna godina je takva – stvari se zaista rešavaju i pokreću, ali uvek na najteži, najsporiji i sa najviše nerviranja način.

Daklem – ovaj dan je čas lud, žustar, nervirajuć i pun iznenadnih preokreta – a čas je zarozan, statičan i poludepresivan. A isti takvi smo i mi. Što bi se reklo – šokovi i blokovi. E sad, ako imate sreće – šokiraćete se pozitivno po vama bitnim stvarima a zablokirati ili zarozati po onim situacijama koje vam i nisu toliko važne – ili će samo tempo ovog dana biti prenaporan za vas pa ćete večernje sate da provedete u leškarenju i kuliranju od svega. Ako nemate sreće – e onda će sve ono što vam je bitno da vam donese stres i nerviranje, a zarozaćete se kad shvatite da ne možete da uradite ništa ili da ste trošili snagu uzalud i upašćete u neko bezveze stanje polusevdaha, polujadikovke nad sopstvenom sudbinom, sve u fazonu – Zar za mene sreće nema, dokle će mi tužno biti lice…..itd itd itd….. 😀 😀 😀

U zdravstvenom smislu – danas boli i ono što nikada nije bolelo. Žiga, pecka, pritiska i steže. Creva krče i pevaju neku svoju pesmu, pritisak skakuće kao pomahnitala veverica, temperatura varira i sve tako nešto divno i krasno. Ukoliko ste kojim slučajem nešto bolešljivi – u jednom momentu će vam biti bolje, a već u sledećem – naravno, još gore.

Dan je lud, jer otvara šanse tamo gde ih nismo očekivali a blokira baš tamo gde nam je najbitnije. Tamo gde se vrata otvore – protrčavajte i ne osvrćite se. Tamo gde se zatvore – pa, šta da vam kažem – moraćete da sačekate.

I naravno – budite dobro. Srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3