Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 23.06.2023.

SUDIJA – PISMO

Ovaj je petak povoljan za kontakte sa autoritetima, šefovima, nadređenima, sa svima onima koji su u poziciji da mogu da vam pomognu, izađu u susret po nekom pitanju, kojima ćete se obratiti da biste rešili neku svoju dilemu, nedoumicu ili pak papirološka pitanja.

Dobar je za kontakt sa onima za koje verujete da svojim uticajem, znanjem ili vezama mogli posredovati po pitanjima koja su vam bitna. Takođe, dobar je za sva pravna pitanja i rešavanja istih, za predaju dokumentacije u neku od javnih ustanova (zbog dozvola, sporova, ugovora) ali je dobar i za odlazak kod lekara – zarad sistematskog pregleda, zbog toga što vam je potreban papir od lekara zbog neke dozvole ili papira, ali i zarad provere zdravstvenog stanja – najpre respiratornog sistema, kičme ili stomačnog dela.

Takođe – danas se može dobiti sudski poziv ili neki drugi važan papir – kazna, presuda, rešenje, ugovor. Poslovno – povoljno vreme za dogovore i rešavanje svih sitnih obaveza i stavki koje su došle na dnevni red.

Emotivno – u postojećim emotivnim relacijama – više se posvetite jedno drugom, manje razmišljajte i analizirajte svaku reč i postupak od strane partnera. U pozitivnoj simbolici karata – neko će baš danas doneti odluku o početku zajedničkog života, veridbi, ulasku u brak ili pak napraviti neki značajan dogovor, plan. U negativnoj – Bogami, biće ovde kod pojedinaca i razgovora o razvodu ili ono čuveno „kuda i da li uopšte igde ide ovaj naš odnos?“

U novim poznanstvima – bićete zaintrigirani stavom, načinom komunikacije i energijom koja dolazi od strane druge osobe. Neko će baš danas pomisliti „e to je to!“

Srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3