Kaži mi, kaži...

LETO I KARTE DANA – 21.06.2023.

 

PUTOVANJE – VENČANJE
U drugom delu ovog dana, Sunce ulazi u znak Raka – a mi ulazimo u leto. A sudeći po kartama koje obeležavaju ovaj dan i početak letnjeg perioda – ovo hoće biti leto za pamćenje. Naravno, neko će ga pamtiti po dobru, neko ne baš – ali suština je da će ovo leto razrešiti mnoge odnose koji već dugo klackaju na granici „hoćemo-nećemo“, da će nam prošlost zakucati na vrata, da će se mnoge poslovne i emotivne priče znatno uozbiljiti, da ćemo ovo leto provesti mnogo više u poslu i obavezama nego što bismo to voleli, da ćemo ući u neke odnose koji su jako bitni po nas i koji nam nose lekcije iz odgovornosti (ne treba zaboraviti da je odgovornost prilično kompleksna i zahtevna životna lekcija), ali i da nam sledi serija dešavanja na koja nećemo imati mnogo uticaja (karta Venčanje nosi i karmičku i sudbinsku simboliku – što bi u prevodu značilo – ne može se pobeći od onoga što je namenjeno).
No, neka se leto kotrlja i odmotava pred nama – a mi ćemo da pokušamo da odredimo kakav je to dan pred nama.
Sudeći po kartama, prilično „jak“. Karta Putovanje govori o snazi, hrabrosti, odlučnosti, inicijativi – pa ukoliko ste se oko nečega kolebali, odlagali – vreme je da napravite prvi korak. Jer, ovo nije dan za čekanja, nego za akcije, za dela.
Dan je dobar da pokrenemo pitanja koja su nam važna. Dobar je da pregovaramo, razgovaramo, dobar je da se zauzmemo za sebe i za ono što želimo.
Emotivno – jake emocije, strasti i želje su u igri trenutno. Lako se pokreću nove ljubavi, lako se bude leptirići, lako se flertuje, lako u trenutku možemo pomisliti da smo pronašli baš ono što smo tražili. U postojećim emotivnim relacijama fokus treba staviti na ono što nas raduje, što nas spaja, u čemu oboje uživamo.
Zdravstveno – pojačan oprez kod onih koji imaju problem sa krvnim sudovima, pritiskom. I u saobraćaju treba pokazati više odgovornosti i pažnje nego inače.
Pa, neka nam je sa srećom i dobro nam došlo leto!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3