Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 23.07.2021.

OFICIR – SVEŠTENIK
Mnogo toga nas čeka danas što treba završiti! Neko ima poslovne obaveze, neko mora da spremi kuću i klopu za ukućane, neko mora da se bavi poslovnim planiranjem i strategijom, neko mora da se sprema na put – u svakom slučaju – znamo da imamo dosta toga što treba obaviti!
I sve bi to bilo super da ovaj Sveštenik ne deluje kao levo smetalo – ne koči ova karta ništa, ali donosi rasplinutost, skretanje misli na neku drugu stranu, donosi da odjednom počnemo da preispitujemo sebe i svoje poteze. Da li bih prvo trebao da obavim OVO a onda da pređem na ONO….ili obrnuto? Ili na primer – da li je ovo baš pravi potez, možda bih trebao da promenim nešto? Da li bih baš danas trebao da obavim taj važan razgovor (poslovni, emotivni, porodični – koji god bio) ili da možda ipak sačekam, odložim za neki drugi dan? Da li je možda pametnije da na put ne krenem baš odmah ujutro, nego da popijem još jednu kafu, lepo se opasuljim – pa tek onda?
I tako redom…..suština vam je jasna – vrlo lako je moguće da dođe do nekog unutrašnjeg preispitivanja. Isto tako – još više je moguće da vas NEŠTO ili NEKO spreči da povučete određeni potez, da vas zakoči na sat, dva ili petnaest. U prevodu – lako je moguće da ono što ste planirali ili ne bude ostvareno ili da krene nekim potpuno drugačijim tokom.
Ako se tako nešto dogodi – ne silite, ne budite mazge tvrdoglave da baš mora da bude onako kako ste prvobitno isplanirali – već se zapitajte da li vas nešto sa razlogom sprečava, zaustavlja, usporava, menja planove. Danas nema slučajnosti – sve se dešava sa razlogom.
A drugi deo dana, obojen kartom Sveštenik je moćan da moćniji ne može biti. Moćan je za kreativnost, moćan je za duhovni rad, moćan je za intuiciju koja će raditi sve u šesnaest, moćan je za neke slobodno bismo mogli reći – sudbinske uvide, događaje, spoznaje. Ja ne mogu da vam kažem da li će vas ti uvidi, spoznaje, događaji – šokirati, obradovati ili rastužiti. To je sve individualno. Ali mogu da vam kažem da danas pratite signale – bilo signale koji dolaze iznutra, bilo signale koji dolaze spolja. Nešto vam danas priča, pokazuje, ukazuje – saslušajte! Jer, postoji razlog za to.
Budite dobro, srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3