Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 21.07.2021.

NEISKRENOST – VESELJE
Ukoliko ste jutros ustali ošašoljeni, malo mutnog raspoloženja, ne baš u vinklu – to je verovatno posledica ili prethodne noći koja je mogla doneti teške i kompleksne snove koji su vas budili svaki čas, možda je posledica manjka spavanja i uzburkanih misli koje su se kovitlale, možda je posledica toga što fizički baš i niste bili kako treba – pritisak je oscilirao, meteoropatske tegobe su divljale, možda je stomak iz nekog razloga zavijao…..a možda je posledica toga što ste svesni promena koje se dešavaju i oko vas i u vama i možda strahujete od njih, možda brinete da li ćete uspevati da ih kontrolišete.
No, šta god da je u pitanju, ukoliko ste „šano dušo“ od jutros – gledajte da ne radite ništa posebno komplikovano, ništa gde je potrebna maksimalna koncentracija i gde je neophodno obratiti striktnu pažnju na svaki detalj. Ukoliko je moguće, ostavite to za popodnevne sate kada ćemo biti pod uticajem drugačijih energija. Ukoliko pak niste ni mentalno ni fizički ni zeru mrljavi od jutros – e onda ne znam šta da vam kažem – ne uklapate se u karte 😀 A ima i druga opcija, a ona je da lažete i sebe i druge da ste odlično….
E ova mrljava energija u drugom delu dana prelazi u živost i optimizam. Doduše, to može biti i ono – udri brigu na veselje, ali šta sad. Važno je da se dižemo i da su nam okice i mozak bistri a telo željno pokreta. Zato je drugi deo dana dobar za akcije bilo koje vrste.
Generalno gledano – ove karte hoće da donesu da zatvaramo oči pred problemima i furamo „sve je super“ fazon. Hoće da donesu i neiskrenost u odnosima bilo koje vrste jer postoji neko prećutkivanje, skrivanje. Ali hoće da donesu i da nakon problema krećemo ka razrešenju – pogotovo kada su prijateljski ili emotivni odnosi u pitanju. Hoće da donesu avanturu i kombinaciju – bilo da ste slobodni ili imate partnera. Hoće da donesu da u poslu moramo da se „volimo“ sa kolegama i saradnicima iako bismo štošta imali da im kažemo i nemamo neko posebno mišljenje o njima.
E pa to mu dođe to. Neka vam ovaj dan donese pravu pozitivnu energiju i radost, a ne fejk optimizam i foliranje. Srećni bili!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3