Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 24.03.2023.

SREĆA – OFICIR

Dobar je dan za posao, jer lakše ćemo završavati obaveze, jednostavnije ćemo se dogovoriti, umećemo da podstaknemo i podržimo jedni druge.

Dobar je i u materijalnom smislu jer ovaj petak obećava ili više novca u našem novčaniku ili pak to da ćemo tim novcem bolje raspolagati. Doduše, moraćemo sami sebi da „dignemo rampu“ i da se ograničimo po pitanju troškova – jer će nam oči biti gladne – sve će nam se dopadati, sve će nam biti baš neophodno i sve ćemo želeti da kupimo.

No, karta Oficir pokazuje da ćemo umeti da stanemo i da novac preusmerimo tamo gde je on zaista potreban. Danas se mogu napraviti dogovori i pokrenuti poslovi koji će imati stabilnost i finansijsku isplativost.

Emotivno – pojačana bliskost i želja za uživanjem, dodirima, nežnošću. Mogu se lakše ispeglati problemi koji postoje ili se makar na neko vreme potisnuti u stranu. Dan je dobar za nova poznanstva, za to da nas neko privuče, zaintrigira, da probudi u nama osećanja, želje, leptiriće.

Kontakti sa prijateljima i dragim i bliskim ljudima nam donose dobro raspoloženje. Isto kao i boravak u prirodi. Doduše, dobro raspoloženje će nam doneti i to da sednemo i naklopamo se, da malo preteramo kada je ovaj tip zadovoljstva u pitanju.

Bilo kakva zdravstvena problematika se lakše podnosi ili se brzo pronalazi rešenje. Uživajte u ovom danu, srećno!!!!!