Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 22.03.2023.

NEŠTO NOVCA – TUGA
Ovoj kombinaciji karata bismo mogli dati ime – prolećni umor ili prolećna letargija. Jer, vrlo lako može da se desi da se danas osećamo mrljavo, njanjavo, kao da nam je energija polovična.
Fali doza entuzijazma i optimizma – obavićemo mi sve ono što se očekuje od nas, svaku obavezu – ali onako, preko volje. A dan baš potencira na komunikaciji, sastančenjima, dogovorima, bavljenju papirologijom i računima, potencira na moru sitnih obaveza i na detaljima na koje moramo biti fokusirani. A ti detalji i sitne obaveze nam troše vreme, a i živce. Umaraju nas. A umara nas i razmišljanje i brige o računima, finansijama, troškovima.
Pojačana je nervoza, raspoloženja su nam promenljiva, prisutan je neki vid nezadovoljstva. U odnosima sa onima koje volimo – ili su na dnevnom redu neprijatne teme, ili nema prave komunikacije, ili pak ne pronalazimo prave reči da bismo iskazali ono što osećamo, želimo. Moguća su povlačenja u tišinu.
Sudeći po kartama, ovaj dan deluje prilično bezveze. Kao da nešto fali. Kao da smo očekivali mnogo – a dobili nešto sitno, da sitnije ne može biti.
Zdravstveni segment nije predstavljen sjajno i govori o da, sitnim tegobama – ali onim koje nas iritiraju i ometaju u funkcionisanju. Manji problemi sa stomakom, sa zubima, očima, prolazne glavobolje, meteoropatske reakcije, respiratorne tegobe.
Danas ako možete prošetajte, budite u prirodi, opustite telo, relaksirajte misli – prijaće vam i učiniti da se bolje osećate.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3