Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 23.11.2022.

TUGA – VESELJE
A u ovom danu čeka nas Mesec u znaku Škorpije koji zatvara krug i sprema se da se ponovo rodi, kao glanc nov i mlad – tamo negde oko ponoći, u znaku Strelca. Pa će tako ova sreda biti obojena Mesečevom „spuštajućom“ energijom i nestajanjem – sve prikazano kroz kartu Tuga.
Pa nam tako neki ljudi, situacije, dešavanja – danas mogu krasti mir, donositi nam težinu, osećaj zaglavljenosti, nejasnoća. Može da se dogodi da i mi preispitujemo sebe, tražimo odgovore u sebi, da smo nezadovoljni nečim, usporeni, pospani, mutni…..a moguće i da nas muče neke zdravstvene tegobe – najpre glavobolje, problemi sa urogenitalnim traktom, hormonima kao i sve vrste hroničnih boljki koje su se ovih dana probudile.
E Veselje već priča neku drugu priču. Pokazuje da u svakom danu, periodu – koliko god zahtevan bio – uvek ima prostora za kvalitetne osobe, uvek ima mesta za veru, optimizam, elan, radost, za dešavanja koja nas pokreću. I tako će biti i ove srede.
Tako će i u ovom kišnom danu biti sunčanih prozora. To sunce i toplota i radost možda će doći od pozitivnih dešavanja (poslovnih, porodičnih, emotivnih), možda će doći prisustvom osoba koje nas obasjavaju (članova porodice, partnera, prijatelja, simpatije)….nije važno kako će doći i ko će ih doneti – bitno je da će ih biti.
Taman u dovoljnoj meri da nas podignu i vrate nam osmeh i pozitivnu energiju.
Budite vi meni dobro, pronađite u sebi i oko sebe razlog za osmeh!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3