Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 07.02.2022.

ISTINA – UDOVAC

Bavljenje praktičnim stvarima će nam danas ići od ruke. Šta to znači? Pa, recimo – umećemo da se dogovorimo, umećemo da posvetimo pažnju baš onim obavezama koje su nam prioritetne i da ih završimo kako treba. Neki od nas će čak funkcionisati po principu „gurni glavu u posao i ne diži je dok ne završiš ili dok ne budeš zadovoljan onim što si uradio“.

No, naš lični, subjektivni osećaj je onako, na mišiće. Nekog će danas sve mrzeti i biće mu teško da se natera da počne da funkcioniše (kad jednom počne, onda će ići lakše). Neko će teško ustati iz kreveta. Nekom će biti mutno u glavi. Neko će biti neraspoložen, sa razlogom ili bez. Neko će imati osećaj težine u glavi i telu. Nekog može mučiti želudac, glavobolja, vrtoglavica, zglobovi i kičma.

Mogli bismo sve ovo nazvati i klasični osećaj ponedeljkom. Moraš, a baš i nemaš volju. Ok, pokrenuće nas situacije i razradićemo se ali dok se to ne desi – razvlačićemo se sve u šesnaest.

Gore navedeni osećaj neraspoloženja može biti zbog materijalne situacije, zbog odnosa sa šefovima, saradnicima, zbog porodične ili emotivne situacije, može biti zbog usamljenosti ili tuge zbog prošlosti, zbog osećaja da smo zakočili, zablokirali se i nikako da se maknemo.

Naravno, i ovo mutno vreme i nebo koje pritiska mogu doprineti težini, mlitavosti.

Dakle, sa osećajima i raspoloženjima danas možemo imati klackalice ali svejedno – poslovna tematika, obaveze, ono što trebamo i moramo odraditi po bilo kom pitanju i u bilo kom segmentu – funkcionisaće dobro.

Emotivno – u postojećim odnosima onako – malo dobro, malo mrtvilo. Ukoliko danas upoznajete nekog ili ulazite u emotivnu priču – ona će definitivno biti trajna i ozbiljna, bez obzira na to što će imati oscilacije.

Dok ja merkam krevet i ozbiljno razmišljam da se vratim na još jednu turu kunjanja, vi budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3