Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 13.02.2023.

SMRT – LJUBAV

I opet u kartama dana imamo kombinaciju rađanje – umiranje, život – smrt, kraj – početak. Ono o čemu smo pisali pre neki dan – da smo zakoračili u vrlo važan životni period – samo se sa ovim kartama potvrđuje.

Karta Smrt ne predstavlja samo fizički završetak života, ona je i karta transformacije, suštinske promene, karta koja govori o zahtevnim, ali značajnim dešavanjima. Pored nje, karta Ljubav – koja nije samo emocija između partnera, ona predstavlja ljubav prema samom životu, rađanje nečeg novog što nas oplemenjuje i donosi nam radost, ona predstavlja kreativnost, intuiciju i ideje, kao i nadahnuće.

Mi smo u danima koji su naporni – na jedan, drugi ili stoti način – za svakog pojedinca je različito i svako od nas se drugačije bori sa tim. Nešto što je nagomilano i što je do sada bilo zatrpano – bilo da su to problemi u okolnostima  i ljudima koji su oko nas, bilo da je to lično naše – sada izbija napolje. Osećaj nezadovoljstva jača, a istovremeno u nama jača i potreba da iskoračimo iz onog što nas blokira, da pronađemo rešenje i napravimo promenu.

Pa će tako ovaj dan doneti naglašenu nervozu, kao i tinjanje nemira unutar nas. Svoju nervozu ne okrećite ka onima koji za nju nisu zaslužni – bolje je da razmislite šta ili ko čini da se osećate napeto. Dan donosi mentalno ili fizičko jako trošenje energije, pa je potrebno praviti predahe u kojima ćemo se okrenuti onome što nas raduje i što nam prija.

U ljubavi – posesivnost, ljubomora i pokušaji kontrole su naglašeni. Emotivna partnerstva koja su već davno „mrtva“ ne mogu se reanimirati silom – to tako jednostavno ne ide. Ukoliko je vaš odnos još uvek „živ“ – umesto pritisaka, bolje izaberite davanje emocija, bliskosti i poverenja. Razmislite u čemu VI grešite, nemojte samo gledati greške druge strane. Jer, niko od nas nije savršen. Odnosi koji se ovih dana započinju imaju element jake romantike i zanosa, ali isto tako – i komplikovanja i otežanja koja vrebaju ispod sjajne površine.

Zdravstveno – respiratorni sistem, koštano zglobni sistem, hronične tegobe, meteoropatske tegobe, sve ono što se vezuje za uro-genitalni trakt.

I za kraj – razmislite šta je to potrebno promeniti u vašem načinu razmišljanja, funkcionisanja. Jer, promene u nama – osnov su za promene oko nas. Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3