Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA, 15.02.2023.

MISAO – NEISKRENOST
Što se roje misli moje, što se bore misli moje? Karta Misao predstavlja zamišljenost, ali i ono kad vam se neka osoba, ideja, misao ili situacija ušunja u mozak i onda stalno razmišljate o njoj i nikako ne uspevate da je izbacite iz glave.
Karta Neiskrenost govori da imamo tendenciju da po glavi vrtimo loše filmove, da se opterećujemo svakom sitnicom, nadograđujemo je svojim strahovima i brigama i od komarca pravimo magarca.
U suštini, ovaj dan uopšte ne mora da bude loš – Misao donosi i dobru komunikaciju, fine ideje, druženje sa osobama koje su nam slične po temperamentu i načinu razmišljanja, dobra je za učenje, za blagu fizičku aktivnost, za boravak u prirodi, govori o mudrosti i zdravom razumu.
Šta bi, zbog karte Neiskrenost trebalo izbegavati danas? Recimo – ne bi trebalo automatski davati poverenje, ne bi trebalo verovati svim informacijama koje dolaze do nas. Takođe – napad negativnih misli i osećanja i oscilacije raspoloženja mogu biti prisutni – pokušajmo da ih izbegnemo tako što ćemo fokus skrenuti na ono što je u nama i oko nas pozitivno – a očigledno toga ima! Danas bi takođe trebalo izbegavati alkohol, opijate svake sorte, ali bi trebalo voditi računa i o onome što jedemo – može se „pokvariti“ stomak očas posla. Isto – danas smo podložni napadu virusa i bakterija, lako se prehladimo ili zakačimo neku upalu – pogotovo kada je u pitanju urogenitalni, ali i respiratorni trakt.
Danas neka mašta pobedi strahove. Danas neka inspiracija pobedi brigu. Danas neka optimizam pobedi strahove. Budite vi meni dobro, srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3