Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 14.09.2020.

SREĆA – GUBITAK
Hmmmm……zeznuta kombinacija karata…Ove karte igraju na vrlo tanušnoj granici između pozitivnog i negativnog….i u svakom trenutku mogu iskoračiti bilo na jednu, bilo na drugu stranu….

Ono što je pozitivno – dobri dogovori, plodonosna saradnja, obećavajući susreti, velika strast, ljubav na prvi pogled (ili na prvi dodir), predispozicije za zaradu, pozitivni preokreti koje nismo očekivali ili pomoć od osoba na koje nismo računali, svojim trudom doprinosimo pronalasku rešenja za situacije koje su nam bitne….

Ono što je negativno – gubitak tla pod nogama, dešavaju se situacije koje nam urušavaju planove i raspoloženje, negativni šokovi, materijalni gubici, dogovori koji su neisplativi materijalno ili koji neće biti ostvareni, ne možemo računati na one sa kojima smo u kontaktu u bilo kojoj sferi, svojim preegoističnim i umišljenim stavom kvarimo sebi situacije koje su nam od važnosti….

I, šta ćemo sad? Jasno vam je da su ovo dijametralno suprotna tumačenja….Situacija danas očas posla može da okrene na jednu ili na drugu stranu. Koja će biti baš kod nas – Bog sveti zna.

Poenta je da ova kombinacija karata treba da ukaže na veliku aktivnost tokom ovog ponedeljka. Bićemo u centru dešavanja, mnogo toga će se zbivati oko nas a naše je da pokušamo da se pravilno postavimo i pravilno odreagujemo. Od našeg stava i naših reakcija na događaje zavisi da li će rezultat biti uspešan ili ne.

Suština bi bila – danas imajte svoje mišljenje, svoj stav, svoje namere – ali budite spremni i da ih ublažite i prilagodite se, shodno potrebama koje ovaj dan donosi. Na taj način možete izvući najbolje i ostvariti ono što želite.

Budite dobro, srećni bili!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3