Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 15.09.2020.

IZNENADNA SREĆA – POSETA

Sa kartom Iznenadna sreća koja otvara ovaj dan sigurno je da nas očekuju preokreti, mnogobrojna dešavanja, iznenađenja, dobre ideje i kreativnost ali i brzina, dašak nervoze, promenljivost u raspoloženjima i pojačan stres.

Dobar je trenutak za razgovore svake vrste jer se mogu pronaći rešenja i unaprediti odnosi koji su nam na bilo koji način bitni. Potrebno je uneti dobru energiju i spremnost da se zajedničkim snagama pronađe rešenje – i ono će svakako izaći na svetlost dana.

Isto tako – danas neočekivani susreti, pozivi ili informacije – menjaju planove koje smo imali. Nešto od ovoga će nas oduševiti, ali mora se priznati da postoji i ona varijata gde ćemo se zbog ovih stvari iznervirati. Ukoliko vam je nešto poremetilo planove, prosto – napravite nove i prilagodite se. Jer, sigurno je da postoji razlog zašto vas okolnosti okreću na drugu stranu od one na koju ste želeli da odete.

Generalno gledano, energija karata je pozitivna – preokreti postoje, ali postoji i dobar motiv i voljni momenat da i te preokrete nekako uklopimo i nastavimo dalje. Ukoliko pričamo o tim oscilacijama raspoloženja kojih danas može biti – ako već dođete u takvu fazu – razgovor sa onima kojima verujete može vas smiriti.

Ni u jednu komunikaciju ne ulazite sa namerom da se raspravljate i isterujete svoje – uđite sa željom da se prilagodite i pronađete rešenje i to će se i dogoditi!

Srećni bili!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3