Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 18.03.2024.

PUTOVANJE – NEŠTO NOVCA

Promenljiva nam je energija danas – pa ćemo imati trenutke u kojima smo puni elana, ali i one u kojima se usporimo, ulenjimo, u kojima nas mrzi da se pokrenemo.

Taj promenljivi energetski nivo ide ruku pod ruku i sa promenljivim raspoloženjima. Pa smo u jednom momentu optimistični, u drugom nas brige i teret svakodnevice „poklope“.

Dobar je momenat da se posvetimo svim obavezama koje nas čekaju, bilo da se one vezuju za poslovni ili za porodični segment. Dosta toga se može obaviti ako se lepo organizujemo i fokusiramo na prioritete.

Danas se treba čuvati impulsivnosti u komunikaciji ili u donošenju odluka. Iako je dan suštinski vrlo povoljan – ne treba se zatrčavati, već lepo promisliti pre nego što nešto kažemo, odlučimo, uradimo. Ako danas pokrećete neku poslovnu saradnju, projekat ili pregovore – računajte da će oni biti uspešni, iako je sigurno da ćete morati lepo da se narmbate. Dan je izuzetan da zaradimo neki novac sa strane – najpre kroz dodatni, dopunski posao ili neki vid trgovine.

Ukoliko ste u vezi, braku – ne izvlačite na dnevni red pitanja oko kojih znate da se možete pokačiti. Bolje je da se energija ovog dana iskoristi za akciju – bilo kroz strast, bilo kroz planiranje putovanja, dešavanja, izlaska. Idite negde zajedno – pa makar i u kupovinu, ako već ništa drugo nije opcija.

Ukoliko ste sami – nova dešavanja su više nego moguća. Kratak susret, par razmenjenih reči, jedna poruka – može pokrenuti nove ljubavne priče.

Zdravstveno – vodite računa da se ne povredite u brzini ili zamišljenosti, rasejanosti. Oprez u saobraćaju je više nego potreban! Nešto više računa obratite na ishranu – jer ovaj dan može doneti i stomačne tegobe.

Budite dobro, srećno!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3