Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (24.-30.9.2018.)

NEPRIJATELJ – NOVAC – SUDIJA – LJUBAV – SREĆA – PORUKA

 

Pa….pazite sada ovako – početak nedelje ide kroz neke zastoje i nestabilnu energiju, okolnosti i ljudi nas mogu saplitati ili vraćati korak unazad. I mi ćemo biti u nekom gore-dole fazonu, pomalo nemirni iznutra, dotaknuti svime što se dešava…No, sudeći po kartama – ovo neće trajati naročito dugo. Dosta brzo nam ide prvo stabilizacija, a onda i hvatanje u koštac sa svim preprekama i njihovo prevazilaženje.

Na prvo mesto bih stavila finansijski segment, gde hoće biti nekih neočekivanih troškova i izdataka (opet sve u prvim danima nedelje), ali nakon toga ulazimo u period kada se novčane prilike popravljaju, a pojavljuju se i novi izvori prihoda. Poslovno – nove ponude, mogućnosti za zaposlenje onima koji ne rade, ali i šanse za promenu radnog mesta. Takođe, malo na konto vašeg truda, malo podrškom od strane prijatelja, a malo i spletom srećnih okolnosti – možete dogovoriti zaista dobre poslovne angažmane….ili se pak odlučiti da sami pokrenete neku poslovnu priču. Kada je poslovni segment u pitanju, jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jesu odnosi sa autoritetima. Tu malo „spustite loptu“ i ne biste trebali da imate nikakav problem. Još jedna stvar – bilo kakvu papirologiju koju morate rešiti ili završiti – pokrećite i to koliko odmah! Odličan je period da se završe neke stvari koje se vuku već ko zna od kada….Takođe – ako pokrećete sudski proces – nadajte se najboljem. Ali zato – ako je neki sudski proces pokrenut protiv vas, a do sada je bio u zastoju – više neće biti…..to baš i nije dobro, ali šta da se radi…..

Zdravstveno – ovo je period dušu dao za prehlade, viruse, bakterije – ugroženi su grlo i pluća. No, pored toga – mogu se aktivirati i problemi sa kičmom i ekstremitetima.

U emotivnom segmentu, ove nedelje je komunikacija ključ za sve. Isto kao i u poslovnom delu – prvih par dana nove sedmice donose nestabilnost i nemire. No, od vas zavisi da li ćete podleći pod njihovim uplivima ili pokušati da sa partnerom probleme rešite na drugačiji način. Ako odlučite da zadržite balans i u sebi i u svojoj vezi i potrudite se oko toga – očekujte jako dobre rezultate! Što više sa dragim vam bićem pričate na jedan opušten, korektan, otvoren i pre svega iskren način – bolje će biti i vama i drugoj strani!

I slobodnima se smeše neke nove ljubavne ponude. Jeste da je po kartama najviše aktuelan poslovni segment kao pozornica za dešavanja, ali postoje šanse i preko prijatelja i društvenih aktivnosti, dešavanja, mreža. Pokreće se jedna zaista lepa komunikacija….a u kom pravcu će ići….pa neka vreme odluči!

Srećno u ovoj nedelji!

vaša Venera <3

 

*original teksta objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/