Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 24.04.2023.

VESELJE – NEŠTO NOVCA
Očekivali ili ne očekivali neke novce – oni danas mogu doći. Pošto je karta Nešto novca u pitanju – teško je da to može biti veća količina para – ova karta uglavnom predstavlja one sume kojima možemo da pokrijemo račune, tekuće obaveze, zakrpimo rupe u budžetu – ali svejedno, doći će nam ko kec na deset!
Ove karte obećavaju i ostvarivanje dogovora i prilično brzo pronalaženje zajedničkog jezika, kao i realizaciju i potpisivanje ugovora svake sorte. Ipak, upozorenje – na detaljima se možemo saplitati, na te iste detalje posebno obratite pažnju. Što bi se reklo – čitaj sve, nemoj da te mrzi – pa čak i one najsitnije stavke za koje ti maltene pa lupa treba!
Kad već pričamo o sitnicama – danas nam mozak pomalo ćarlija, pa ćemo biti skloni da napravimo sitni propust, sitnu grešku ili pak da zaboravimo baš onu sitnicu koja nam je neophodna (papir, ključ, karticu, dokument itd). Karte nisu toliko loše, pa se sve da ispraviti i rešiti.
U međuljudskim odnosima treba izbegavati teme koje su škakljive, ne baš prijatne, a treba izbegavati i zvocanje i kritiku. Može se dogoditi i da neko nama ispira mozak – u tom slučaju važi – na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo!
Neke informacije ili poruke, pozivi – danas nas mogu obradovati, ali i iznenaditi. Pogotovo ako se to vezuje za osobe sa kojima smo u nekim prošlim vremenima imali jače konekcije – prijateljske, emotivne, poslovne itd.
Dan je dobar za blagu fizičku aktivnost. Nemojte se tovariti hranom i proveravajte njenu ispravnost i kvalitet jer su želudac i creva osetljivi i mogu odreagovati. Takođe, moguće su zdravstvene tegobe koje se vezuju za zglobove i kičmu, kao i alergije, šmrkavice, ekcemi i osetljivost kože. I naravno, gledajte gde idete i fokusirajte se na ono što radite, jer zaneseni u neka svoja razmišljanja – možemo da se udarimo, iskrenemo nogu, povredimo prste ili ruke.
Suštinski, dan je prilično korektan. Dobra energija preovladava i pored momenata koji nas mogu na kratko unervoziti.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3