Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 26.04.2023.

GUBITAK – VERNOST
Naelektrisan nam je ovaj dan, a karta Vernost opisuje gde će ta povišena energija biti najizrazitija – tamo gde smo „najmekši“, tamo gde nam je najviše potrebna sigurnost, tamo gde smo najosetljiviji i najbrižniji, u onim odnosima koje smatramo „svojim“.
Tako da – varnica i izazovnih situacija najpre može biti kroz porodične odnose i kroz sve što se za članove familije i za dom vezuje. Tu je mesto gde ćemo danas ulagati najviše snage, ali i mesto gde ćemo se boriti sa nervozom. Dalje – sa bliskim ljudima, pogotovo kada su emocije u pitanju – danas budite nežni, a ništa ne bi falilo ni da oni budu nežni prema vama. Pokušajte da izbegnete situacije i teme koje „ujedaju“ za srce, gde se osećate neprijatno ili koje čine da počinjete da šištite i sikćete.
Posebnu pažnju obratite na kućne ljubimce koji se danas, ali i u ovom kompletnom periodu mogu lako razboleti ili povrediti, a u svakom slučaju će im biti potrebno više vaše nežnosti i maženja, igranja.
Danas smo dosta sentimentalni, lako skliznemo u prošlost i u sećanja, danas posebno jako proživljavamo još jednom ono što je bilo a što se vratiti neće. Danas smo skloni vraćanju uspomena, pa makar vraćajmo one lepe i drage, one koje donose blag i setan osmeh u uglu usana.
Dom, ali i radno mesto donosioci su povreda – kao što te povrede mogu biti mentalne kroz tenziju sa onima koji su oko nas, isto tako mogu biti i fizičke – sve što je oštro, bilo predmet ili reč – danas nezgodno ubada tamo gde smo najmekši i najnežniji. Takođe – dosta su osetljivi stomak i pluća, pa vodite računa šta i koliko jedete ali isto tako – gledajte da se ne prehladite.
I tako….dan oštar, a mi mekani….šta reći nego – budite dobro i čuvajte odnose koji su vam bitni, ali i telo i osećanja. Srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3