Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 31.10.2022.

LOPOV – NEPRIJATELJ
Osvanuo je tako lep i sunčan dan….a karte pokazuju neku mutnu i tešku energiju koja je oko nas ili u nama.
Što se tiče našeg mentalnog i fizičkog stanja – nešto škripi. U fizičkom smislu – možemo biti umorni, bez posebne energije i motiva, a virusi i bakterije mogu nam praviti problem, a osetljivi su i krvni sudovi i zglobovi. Što se mentalnog stanja tiče – pa….ili smo se nešto namračili, ili smo okupirani razmišljanjima i brigama, ili smo blago naelektrisani – pa kao da čekamo da nas neko čačne, da bismo mogli da odbrusimo.
Kada pričamo o teškoj i mutnoj energiji koja je oko nas – svi naši ciljevi, koji god oni bili – danas izgledaju mnogo, mnogo daleko. To možda nije realna situacija, ali verovatno će se danas događati takve stvari, dobijaćemo takve informacije – pa će nam se činiti da umesto da se nečemu približavamo, mi smo sve dalje i dalje.
Karta Neprijatelj, koliko god da je njena suštinska simbolika izazovna i komplikovana, ima i svoju dobru stranu – ona pokazuje da za svako delo postoji trenutak i da taj trenutak treba sačekati. Koji god da cilj imate pred sobom i kakve god da su okolnosti trenutno – od njega ne treba odustati. Ne trčite pred rudu, ne besnite i ne povlačite impulsivne poteze – sagledajte situaciju sa svih strana i umirite se, razmislite. Znate kako kažu – biće dana za megdana.
Generalno gledano – dan lako može proizvesti negativnosti, rasprave, tenziju – bukvalno ni iz čega. U jednom trenutku normalna situacija, u drugom – svi nešto šište jedni na druge.
Emotivno – osećaj nezadovoljstva, u kakvom god da ste ljubavnom statusu trenutno. Ukoliko ste u partnerskom odnosu – sa razlogom ili bez možete biti nervozni jedno prema drugom. Ukoliko ste solo igrač – potencijal za avanture i tajne veze….ili pak usamljenost i osećaj neispunjenosti.
Period u kojem smo je tutunjav, dan je iz nekog razloga teskoban i zahtevan – ali to da li ćemo dozvoliti sebi da padamo ili ćemo tražiti razlog za radost i osmeh – ipak zavisi od nas.
Budite vi meni nasmejani danas, važi? Srećni bili!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3