Kaži mi, kaži...

BESPLATNA GRUPNA ENERGETSKA TERAPIJA VEČERAS – PONEDELJAK 31.10.2022. U 22 H

Večeras, u još jednoj grupnoj energetskoj terapiji ćemo pokušati da se rasteretimo, probudimo energiju, volju, polet, motiv i elan koji su u ovim danima zatrpani ispod slojeva teskobe i nemira.
Terapija je namenjena da vas opusti, umiri um i telo, resetuje.
Neki minut pre 22 sata budite što opušteniji, u ležećem ili poluležećem položaju, isključite izvore buke, napravite sebi atmosferu u kojoj ćete uživati.
Slanje energije kreće tačno u 22 i terapija će trajati 30 minuta.
Neko će zaspati odmah, neko će osećati tople ili prijatno sveže talase po telu, neko će imati žmarce, trnjenja a neko može osećati i bolove, žiganja, pritisak na određenim delovima tela, mučninu. Sve ovo je potpuno normalno. Vaše je samo da se prepustite i da imate poverenja. Ne morate siliti sebe da ostanete budni i ne morate analizirati sve ono što vam se dešava. Probajte da manje mislite a više osećate.
Ukoliko želite da mi se pridružite, za terapiju se prijavljujete lajkovanjem, komentarisanjem ili slanjem poruke – na instagram nalozima @savicolga i @do_iza_beskraja, kao i na fb stranici Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom ili u fb grupi Do iza beskraja – izvorna bioenergija. Nakon terapije ili tokom sutrašnjeg dana – podelite svoje iskustvo sa mnom i pošaljite mi poruku.
Radujem se našem večerašnjem druženju! Dobro mi došli!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3