Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 01.06.2022.

NEISKRENOST – NEPRILIKA

Ovaj dan donosi unutrašnju nervozu, ali i nervozu kroz spoljašnje okolnosti.

Te unutrašnje napetosti mogu biti iz ko zna kojih razloga – zbog finansija, zbog emotivnog stanja, zbog odnosa u porodici ili stanja na poslu, a mogu biti i zbog potpuno „nebitnih“ situacija koje su vas izbacile iz takta – prosuli ste kafu po odeći ili po važnim papirima, slomili ste nokat, zaturili ste neku sitnicu i ne možete da je pronađete, nervirate se kako ćete se organizovati i izgurati ovaj dan, opterećuju vas planovi za koje ne znate kako da ih izvedete….i tako dalje i tako dalje…

Spoljašnje okolnosti – stisle su vas obaveze ili vas pak neke osobe pritiskaju, informacije koje vas uznemiravaju dolaze do vas ili pak – glas koji čekate, papir koji čekate – nikako da dođe. Oko vas su ljudi koji vam svojim ponašanjima unose nemir jer vas požuruju ili opterećuju, možda su agresivni ili imaju iritirajući stav prema vama.

Primera je mnogo, ali je suština ista – nervoza.

Danas postoji šansa i da vam se pokvari nešto – a majstor ili neće moći da dođe odmah, ili će vam lupiti cenu za popravku da vam se zavrti u glavi, ili će napraviti više štete nego koristi.

Generalno – u bilo kom tipu dogovora danas treba biti oprezan – jer teško je da postoji otvorenost i iskrenost, pre je prisutno da neko hoće da vas prevesla, obmane ili prevari. Kolegijalni odnosi i obaveze danas će se pokazati kao napeti i zahtevni. Postoji mogućnost grešaka, i tuđih i vaših kao i loše organizacije i onda jurnjave da se sve završi na vreme.

Danas na nervoze oko i unutar nas reagujemo – stomakom. Neko će svaki čas da gricka šta mu padne pod ruku, jer tako pokušava da utiša nemire. Neko će pak imati problem sa crevima, varenjem. Postoji velika šansa za povrede – u saobraćaju, kod kuće, na radnom mestu. Budite obazrivi, ne žurite i fokusirajte se na ono što radite.

I za ovaj dan važi – kada osetite da vas nešto preplavljuje, pokušajte da se distancirate, smirite, utišate, opustite. Saberite se, izbrojte do deset ili do stopedeset i onda nastavite dalje.

I naravno – budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3