Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 08.09.2021.

VENČANJE – SUDIJA
Obe karte su u vlasti horoskopskog znaka Vage i planete Saturn. Tamo gde je Vaga tu je balans, partnerstvo, dogovor – ili makar pokušaj svega ovoga. Tamo gde je Saturn – tu je odgovornost, istrajnost, strpljenje.
Ovo je jedan vrlo jak dan. To ne znači da neće biti lep, ali je mnogo bitnija snaga i energija koju nosi.
Možete ga iskoristiti na dva načina – opustiti se jer će ipak neke situacije, stvari ići lakše nego inače. Bukvalno kao poklon sa neba u smislu – hajd sad udahni duboko vazduh! Danas možete funkcionisati laganeze – naravno da će se pojavljivati tu i tamo po koja preprekica, ali sa ovakvom energijom – lako će se preći preko nje, lako će se napraviti mir ili će se pak lako gurnuti pod tepih u fazonu – ne želim sad da razmišljam o tome, suviše sam opušten i neću da kvarim ovaj ugođaj.
A postoji i drugi način. Drugi način nosi odgovornost, ali verovali ili ne – taj drugi način jeste bolji – ne za ovaj momenat ali za budućnost da. Pa bi tako danas trebali da uradimo baš ono od čega bežimo ili što nam je neprijatno ili što nam je zahtevno i teško. Da počnemo da završavamo baš onu najsmorniju obavezu od koje okrećemo glavu. Da razgovaramo baš sa onom osobom od čijeg pogleda i reči strahujemo ili znamo da će taj razgovor za naš ego biti neprijatan. Da pokrenemo baš ona pitanja koja su nam teška. Da svojom akcijom neke zastoje prevaziđemo.
Razumete šta želim da vam kažem. Niko vam ne brani da ovu sredu provedete u fazonu „lako ćemo“ i „jao baš sam opušten i sve funkcioniše kako treba za divno čudo“. Ali. Ali. Ovaj dan će doći i proći. A prilike koje ste imali da napravite promenu otići će zajedno sa njim. Šanse koje ste imali da vratite neke odnose, poslove, situacije u normalu – biće propuštene.
Da se razumemo – apsolutno ne znači da ćete vi sada nešto pokušati i odmah će vam se nebo otvoriti. Ne. Verovatno je da će pojedini lupiti i glavom u zid. Ali kao što rekoh – nije bitan rezultat SADA, bitno je ono što dolazi. A to što dolazi nagradiće hrabre!
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3