Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 09.09.2021.

IZNENADNA SREĆA – VESELJE
Gde je Iznenadna sreća tu je ofkors bre – iznenađenje. A iznenađenje kao iznenađenje – mož na ovu, mož na onu stranu.
„Ova strana“ – to mu dođe ono pozitivno, pa će danas biti nekih simpatičnih situacija koje nas bude, aktiviraju, zbog kojih se smejemo i radosni smo. Biće druženja, biće ljubavisanja, biće neočekivanih susreta koji nam ulepšavaju dan. Biće i flerta i avanture po malo, da začini ovaj četvrtak. Biće spleta okolnosti i slučajnosti koje nam idu na ruku i čine da lakše obavimo neki poslić, dogovor, bilo šta. Biće toga da nam se javi neko koga nismo čuli i videli sto godina otprilike i obraduje nas. Biće i onoga da nam se otvori ono što je bilo zatvoreno. Biće obnove kontakata i komunikacije sa prijateljima, simpatijama, eks partnerima. Biće iznenadnih poziva na sastanak, na druženje, na odlazak na neko društveno dešavanje. Ma biće pregršt nekih finih dešavanja koja nam pomažu i gurkaju nas napred.
„Ona strana“ – to mu dođe ono što jel da nije pozitivno, nego je bezveze. A pošto je Iznenadna sreća u pitanju nije samo bezveze, nego nas nervira iz kože da iskočimo. Pa će tako danas sve što je vezano za struju, svaki električni i elektronski aparatić da pokazuje neposlušnost. Da baguje internet (nemoj kod mene leba ti, daj kod nekog drugog – meni je te muke preko glave!) da se aplikacije na telefonu ponašaju neuračunljivo, da kompjuter odbija saradnju i recimo – premešta fajlove, briše ih po nahođenju ili se zakoči kao tvrdoglava mazga i ni makac. Pa može elektronika na kolima da pobenavi. Pa da se u liftu zaglavi. Pa da vam neko skakuće po živcima kao pomahnitala veverica. Pa da vas prijatelj, simpatija, partner, član porodice tako iznervira da para krene na uši da vam izlazi. Pa da vam neka prošlost ne izlazi iz glave – vi je terate u fazonu „iš, iš silo nečista“ al ona ni makac – ušla je u mozak i burgija. I sve tako redom…..
Dakle, generalno gledano ovaj dan nije ni malo loš i doneće mnogo dobre energije i pozitivnih dešavanja. No, postoji tendencija da se kroz svu tu lepotu prepliću i situacije koje vam donose stres, anksioznost, nervozu, napetost.
U ovom prvom uživajte i iskoristite do maksimuma…..a ovo drugo – tja….ili rešavajte kako znate i umete ili pustite da prođe….
Budite mi dobro, srećno!!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3