Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 12.02.2020.

SUDIJA – NEPRIJATELJ

Sudija je karta koja danas baca svetlo na sve što se vezuje za stabilnost, harmoniju, balans, uravnoteženost, odgovornost, posvećenost, sklad. To je ono čemu ćemo težiti i pokušavati da ostvarimo – koji god da je životni segment u pitanju, ali će ipak na prvo mesto doći poslovni i emotivni odnosi. No, karta Neprijatelj ovde definitivno muti vodu, jer donosi prejaku energiju koju je teško kontrolisati, donosi nervozu, pritajeni bes, donosi situacije, okolnosti i ljude koji kao da pokušavaju da nas izbace iz takta, uspore, skrenu sa puta kojim smo krenuli.

I kako će nam se ove dve suprotstavljene energije manifestovati tokom ove srede? Na primer – vrlo lako se može dogoditi da mi budemo neprijatelji sami sebi. Da mi budemo kočnica i kamen spoticanja u nama bitnim relacijama – da mi budemo nezadovoljni (sa razlogom ili bez) i da zato nerviramo i sebe i one preko puta nas. Možda ćemo biti previše napadni, previše direktni, možda nervozni, napeti, nestrpljivi – u svakom slučaju – pre nego što optužite drugu stranu da je ona krivac za tenziju, zapitajte se da li ste je možda vi prouzrokovali. Dalje – definitivno je da je oko nas danas neusklađenost – pa će u kolegijalnim, saradničkim, prijateljskim, emotivnim odnosima – postojati razmimoilaženje u onome što želimo i onome što se dešava.

Ako želite da održite i unutrašnji balans, ali i sklad u odnosima koji su vam bitni – ne dajte se isprovocirati i ne padajte u vatru! Danas želimo mir, a nemiri nas sapliću. Danas želimo stabilnost, a okolnosti se trude da nas poljuljaju. Ovo može ići čak i do onih, sitnih i trivijalnih stvari. Na primer – želimo da držimo dijetu, a svi nas nude omiljenim slatkišima. Ili – želimo da se posvetimo poslu, a svi nas zivkaju, ometaju, cimaju. Ono što je najbitnije tokom ove srede jeste da se sami sa sobom dogovorimo i uskladimo. Jer, ako smo mi mirni i stabilni – ništa nas neće moći poremetiti i izbaciti iz takta.

Budite dobro danas. Mirni u duši. Srećno!!!!!