Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 11.02.2020.

VENČANJE – SMRT

Pravo da vam kažem – ovakva kombinacija karata se ne dešava baš često….I karta Venčanje i karta Smrt su najjače sudbinsko – karmičke karte u špilu ciganica. Time što su zajedno izašle, samo nagoveštavaju i kompleksnost i zahtevnost, ali i važnost ovog dana. Kada gledamo na nekom, „običnom“ nivou – ovo bi moglo da označi da danas osećamo pritisak. Neko će osećati pritisak odgovornosti i zahteva koji su ispred njega, neko će imati utisak da ga je samo nebo pritislo, neko će osećati unutrašnju presiju, nekog će „pritiskati“ sve ono što se vezuje za kičmu, zglobove, kosti, neko će se lomiti da li da donese odluku ili ne – a ta odluka se može vezivati za bilo šta – partnerstvo,poslovni dogovor, kupovinu, prijatelja, porodicu….

No, s druge strane gledano – ovo je dan kada se neke strukture polako uobličavaju – Možete imati iznenadni bljesak spoznaje šta i kako tačno da uradite da biste ostvarili svoje, najpre dugoročne ciljeve. Jer ni Venčanje ni Smrt ne „igraju“ na kratko i nije im bitno ono što se dešava danas, već ono što ćemo uraditi za mesec, dva, za godinu. Zato se danas mogu dogoditi ili pokrenuti situacije koje će svoju pravu vrednost pokazati tek za par meseci. Znam da vas ne interesuje mnogo šta će biti kasnije, već šta će biti DANAS, ali morate razumeti da je ovaj dan na svaki mogući način bitan za vašu budućnost, ali da se može dogoditi da to danas ni ne primetite, ne skopčate. Pričali smo skoro o danima u ovoj godini u kojima Univerzum poravnava dugove. I ovaj dan je jedan od njih. Danas nam mogu doći situacije ili ljudi da nas nagrade….ili kazne.

U svakom slučaju, ovog utorka ćemo osećati oscilacije u raspoloženju, u dešavanjima, u odnosima sa drugima. Mogu samo da savetujem – polako, bez nervoze i sa jasnim ciljem na umu. Pratite znakove pored puta, jer danas će ih biti mnogo!Srećno i neka je Univerzum danas na vašoj strani!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3