Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 14.02.2024.

LJUBAVNICA – LJUBAVNIK

Na nekom najosnovnijem nivou, ako bismo gledali samo površnu simboliku – ove bi karte baš bile u fazonu Dana ljubavi. Ljubavnica i Ljubavnik koji gledaju jedno u drugo – ma ljubavna idila! I ok je, verovatno je da će kod nekih od vas dan proći baš u takvoj, emotivnoj i toploj energiji.

Ali, naravno – moramo gledati i malo dublje. Energija karte Ljubavnica je mirna, duboka i nežna. Energija karte Ljubavnik je prodorna, pomalo egoistična, nemirna. Pa ćemo tako u ovom danu imati džepove i jedne i druge energije, osećaja, dešavanja. Ne samo na emotivnom, nego na svim nivoima.

Pa ćemo u jednom momentu biti stabilni, opušteni, a već u drugom – na granici da prasnemo, odreagujemo, posvađamo se. Međuljudski odnosi su pod tenzijom, menjamo raspoloženja u trenutku i naše i tuđe reakcije mogu biti pomalo nepredvidive. Ne znate da li će sagovornik biti normalan, razuman i priseban ili će krenuti da šizi i histeriše.

Interesantno je da su ženske osobe danas „nosioci“ i tempa i raspoloženja – jer, ipak je karta Ljubavnica izašla prva. Zato, drage moje mlade i nešto starije gospođice i dame – birajte da li ćete ovaj dan voditi u pravcu strasti i uživanja….ili u pravcu nemira.

Takođe je interesantno da u ovom danu može biti više ljubomore i posesivnosti – sa razlogom ili bez.

Ukoliko ste sami – ovo može biti trenutak interesantnog poznanstva ili zanimljivog razvoja događaja sa nekim ko je već tu.

Poslovno je ovo dan nešto kompleksnijih pregovora i saradnji. Lako se zaradi, ali se mnogo lako i potroši.

U zdravstvenom smislu – možemo imati tegobe sa pritiskom, kostima i zglobovima.

Srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3