Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 28.04.2021.

ČEŽNJA – LJUBAVNIK

Dobro bre Olga, možeš li ti izvući DVE karte a da su obe normalne, pa makar koliko toliko? I nemoj da se izvlačiš na buđavi period, buđavi april, buđave dane, mesece, godine – šaltaj ženo te karte malo bolje!

Pošto smo Olgi dali jednu vaspitno popravnu packu i nadamo se da ju je vrlo ozbiljno shvatila i da će ubuduće da se potrudi i da krene da izvlači neke lakše i opuštenije karte, da mi vidimo šta nam ovaj veseli par koji je izašao za sredu kaže…..

Gde je Čežnja, tu se čezne. E sad, neko čezne za prošlošću, neko za parama, neko za ljubavlju, neko za tim da se oseća dobro jer je bolestan, neko za mirom u duši, neko za palačinkama, neko za lepim vremenom i manjom gužvom u saobraćaju – šta je i gde je vaša čežnja – to samo vi znate. Ne mora da znači da će vam ovaj dan u globalu biti loš i da ćete konstantno biti zarozani kao labave čarape, ali će ta neka čežnja, čežnjica, čežnjetina – da kvari i da vam tako s vremena na vreme zamagli pogled i zaledi osmeh na usnama.

Tu se kao Ljubavnik trudi da iščupa dan – da donese snagu, energiju, volju, usmerenost na sebe, da kaže – hej bre, ima stvari, situacija, ljudi kojima se danas vredi radovati, kojima se treba posvetiti – ne dozvoli da te talasi čežnje, tuge, nedostajanja, smorenosti – preplave!

Suštinski, danas smo nekako raspolućeni. Neki segmenti nam donose mutljag energiju, neki segmenti nas dižu. Verovatno je da će ta mutna energija biti više prisutna u prvom delu dana, a opuštenija u drugom. Mož da bude ali ne mora da znači – možda će se tokom cele ove srede preplitati.

Danas akcenat bacite na ono što je dobro i pozitivno u vašem životu. Crtajte osmehe i donosite radost i drugima i sebi. Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3