Kaži mi, kaži...

KARTE DANA  – UTORAK 27.04.2021.

UDOVICA – NEŠTO NOVCA

Kako ste proveli jučerašnji dan? A prošlu noć? Brčka nezgodno po mozgu, srcu i intuiciji ovaj pun Mesec iz Škorpije – talasa nam emocije, podsvest, servira slike iz ko zna kojih dimenzija, perioda i ko zna kojih života, i ono što je bilo i ono što će tek biti – pa su moji snovi išli od toga da imam medveda kao kućnog ljubimca, pa preko straha za neke drage ljude koje sam sanjala da su u problemu, do svetlosnih kugli koje su mi kroz prozor ulazile u sobu i rasterivale mrak. Opšta papazjanija.

No, da manemo moje haotične snove – o punom Mesecu smo pisali, a sad da vidimo šta nam ovaj dan donosi.

Kada pogledamo kartu Udovica, na prvom mestu pomislimo na prošlost, nezadovoljstvo, neispunjenost, statičnost, brigu. Nešto novca je karta troškova, maleckih parica, svakodnevice, životnih navika, posla i obaveza.

Zajedno, baš i ne donose da će ovaj dan biti nešto fabulozan – osim ako imate neverovatnu želju da ovaj utorak od ujutro do uveče provedete u poslu. Ako vam je to namera – onda ćete verovatno završiti sve tekuće obaveze, plus odraditi sve ono gde ste u zaostatku, provešćete dan baveći se papirima, pisanjem, čišćenjem, brisanjem, bacanjem svega onoga što vam više ne treba.Rešićete se gomile toga što vam zatrpava ili ormar, kuhinju, kupatilo, mozak ili vam stoji kao kamen za vratom kao poslovna obaveza. I verovali ili ne – možda bi najbolje bilo provesti ovaj dan baš na taj način. Zabiti glavu u posao, okupirati ruke i misli.

Za sve ostalo – dan je blago rečeno, nikakav. Prvo – raspoloženje je vrlo, vrlo šareno. Oblačno, sa tek povremenim promaljanjem sunca kroz oblake. Komunikacija svedena. Elan i volja takođe. Osećaj odvojenosti od svega što volite, želite ili što vam je potrebno. Raznorazna preispitivanja bez pravih odgovora. I fizički i zdravstveno ovo može biti vrlo teskoban dan – od meteoropatskih problema, glavobolja, stomačnih tegoba, iscrpljenosti. Dosta toga što ćemo osećati kao bol i problem na fizičkoj ravni ima svoj koren u mentalno – emotivnom segmentu.

Zaista vam ne bih više pisala jer nemam materijala u ovim kartama koji bi mogli da donesu neki poseban optimizam. Ako je jedini optimizam koji vam mogu dati za utorak sadržan u rečima – okupiraj ruke i mozak da bi podigao kakvu takvu blokadu od talasa loše energije koji danas navaljuju na nas – e onda je to jedan jadan optimizam…..

Mogu samo da poželim da budete dobro i da zajednički izguramo ove teskobne dane. Srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3