Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 02.02.2021.

IZNENADNA SREĆA – LJUBAV

Ah….zrno ludosti i ljubav – kakva divna i moćna kombinacija. Jer, ko nije pošandrcao od emocija, ne zna šta znači kada ljubav prožima i poslednju moždanu sinapsu i čini da svaki udar srca u nama govori „radujem ti se“.

E, izgleda da je danas baš takav dan – za ljubavno radovanje. Za ludosti srca dušu dao. Zato danas očekujte ljubavna iznenađenja. Neočekivane susrete. To da vam se neko ničim izazvano strovali u život i od mira napravi nemir. Od reda napravi dar mar. Od ravnog, pomalo dosadnog puta kojim je vaše srce koračalo – odjednom se skreće na neravnu, džombastu stazu koja donosi uzbuđenje i osećaj da ste ponovo živi.

Ovo je dan za reći „ma neka ide život! Nije važno šta će biti sutra, bitno je šta je danas!“ Ovo je dan za uživanje u trenutku, za iznenadne udare sreće. Možete ih prigrliti i uživati u njima, a možete ih i pustiti da prođu pored vas. Na vama je. Ovaj utorak u svojoj srži nosi uživanje u trenutku, uživanje u adrenalinu, uživanje u riziku. Ko želi i može tako – ma samo napred! Ko ne može – neka zatvori oči pred prilikama koje dolaze i neka se ne kaje posle. U suštini, ovo je dan zvan „ko uzme kajaće se, ko ne uzme kajaće se“.

Dan nosi jake sudbinske i karmičke elemente i u njemu će doći nešto što vam nebo nudi na konto vaših prošlih inkarnacija, života, dela. Da li to znači da danas dolazi samo ono što je dobro? Pa ne. Nebo nudi Pandorinu kutiju. Baš i samo za vas. A iz nje će izaći svašta. Adrenalin i uzbuđenje će se možda koliko sutra, prekosutra ili za pet godina pretvoriti u nerviranje, tugu, kajanje. Ali, kao što rekoh malopre – danas je danas. I da čovek konstantno brine o tome šta će biti sutra ili prekosutra – ništa danas ne bi uradio. Vi razmislite da li ste spremni da u nešto zakoračite sada, bez obzira na to šta će doći kasnije. A možda će doći najbolje, ko to zna?

U svakom slučaju, naravno da razumete da ovo nije dan samo za ljubavne šanse i mogućnosti, sve se ovo preliva i na druge životne segmente. Danas nam se nešto nudi, iznenada, neočekivano, sa dozom rizika i ludila. Da li ćemo prihvatiti izazov ili ne – naša je volja. A šta bi život bio bez izazova? Samo ravna crta i životarenje. Usudite se da budete srećni i da prihvatite izazove, rizike, mogućnosti, prilike, šanse. Danas. A o sutra ćemo razmišljati kad sutra dođe.

Jer život ovaj je lutrija. I možda baš danas bude izvučen vaš broj. Generalno gledano – pozitivna strana ovog dana jesu ta lepa i iznenadna dešavanja. Negativna – naravno, stres i nervoza će biti pojačani. Pokušajte da ovo drugo izbegavate, a da se prvom radujete!

Srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3