Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 03.08.2021.

PORUKA – PUTOVANJE

U odnosu na jučerašnji dan koji nas je velikim delom usporio,zakucao, učinio da se osećamo statično i mamurno, a verovatno je mnogima od vas doneo i probleme u komunikaciji, sa papirima i u saobraćaju – ovaj utorak ne deluje ni malo mrljavo.

Naprotiv – obe karte su vrlo aktivne i pokretne i jedina mana u ovoj velikoj energiji bi bila ta što možemo previše požuriti, reći više od onog što bi trebalo, dati informacije drugima koje i nismo trebali da damo, dozvoliti da nas strasti ili osećanja bilo koje vrste preplave i ponesu.

Da, i ova energija može doneti gužve u saobraćaju jer svi jure i žure i niko ne obraća pažnju na to ko ima prednost i na saobraćajne znake. Svi samo lete da što pre stignu na odredište.

Ako zanemarimo ovo (i potrudimo se da ne potrčimo kao muva bez glave na bilo koji način i u bilo kom segmentu) dobijamo sledeću, vrlo pozitivnu simboliku –

– dan za rešavanje papiroloških pitanja

– dan za pokretanje dogovora ili komunikacije koja vam je od važnosti

– dan za planiranje putovanja ili odlazak na put

– dan u kojem naše misli idu u nekom finom smeru, pa možemo lakše nego inače doći do rešenja za situacije koje su nam bitne

– dan u kojem se po nekim pitanjima ispred nas otvara „zeleni talas“ – sve ide lakše nego inače i brže nego što smo se nadali

– dan sa puno dogovora, sastanaka, poruka, telefonskih poziva

– dan u kojem nam prija da se krećemo i fizički ali i misaono

– dan dobrih ideja koje se mogu realizovati ili na kojima možemo početi da radimo

– dan u kojem hoćemo da nas čuju i vide- dan u kojem se osećamo živahnije, poletnije, raspoloženije

– dan u kojem nas može poneti talas optimizma (da li je realan taj optimizam ili ne – ma nije ni važno, bitno je da nas nosi na svojim krilima i da smo mi dobro)

Dakle, generalno gledano – dan za pokret i mnogobrojna dešavanja. Dan za pomeranje i akciju. Dan za brzinu. Dan za strasti. Neka te strasti koje vas ponesu budu lepe.

Budite dobro, srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3