Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 04.08.2021.

 

KUĆA – IZNENADNA SREĆA
A od jutros – usporenost. To sad ne znači da ćete biti baš statični, sporovozni, neaktivni – ipak je iza karte Kuća koja označava tu usporenost karta Iznenadna sreća – pa će svakako biti situacija koje vam neće dozvoljavati da baš mnogo kulirate. No, na primer – možete biti kao mamurni, kao opijeni, kao nenaspavani – da fizičko telo ili misli ne rade na nekom visokom procentu. Možete biti i u onom fazonu – malo sam umoran od svega, od dešavanja, od sopstvenih misli. Takođe, moguća su kašnjenja u svemu što radite.
Koliko će to trajati – sat, dva, ili pak celu prvu polovinu dana – individualno je i zavisi od mnogo faktora. U svakom slučaju jedan deo dana je obojen ovom energijom.
Kasnije tokom dana – energija karte Iznenadna sreća počinje da radi punom parom. Pa ono u čemu smo bili eventualno zablokirani ili onemogućeni u prethodnim danima ili u prethodnom periodu – počinje da se raspliće. Stvari se rešavaju, dogovori se pokreću, otvaraju se putevi za ono što smo planirali a što je bilo na čekanju. I mi dobijamo drugačiju energiju pa ćemo biti raspoloženi, vrlo aktivni, žurićemo i jurićemo na šest strana.
Adrenalin nas puca pa bi bilo dobro da pod tim visokim nabojem ne uđemo u eventualne rasprave ili da ne jurcamo u saobraćaju. Drugi deo dana donosi veliko uzbuđenje i iznenađenja. U kom će vam se sektoru ta iznenađenja aktivirati – videćemo.
Ja vam od srca želim da budu lepa i da podsticajno deluju na vas!
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3