Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 04.07.2023.

LJUBAV – NEPRIJATELJ

Nakon jučerašnjeg punomesečastog ponedeljka i mentalno – fizičkog razvaljivanja od žurbe, premeštanja, pomeranja, tenzija u međuljudskim odnosima, oscilacija raspoloženja itd – prelazimo u nešto lakši dan.

Nešto lakši.

Jer, karta Ljubav koja nosi finu energiju ukazuje da će ovog utorka biti dobrih momenata, da će biti ideja, kreativnosti, da će biti životne radosti i nadahnuća. Da će biti pozitivnih dešavanja i iznenađenja koja nas dižu i donose nam osmeh na lice. Neke osobe koje se baš „ne mirišu“ – a ovo se naročito vezuje za poslovni segment – danas će spustiti loptu i udružiti se da bi zajedničkim snagama rešile neka poslovna pitanja ili završile obaveze.

Generalno gledano -posvađani i ljuti danas će pružiti ruku jedno drugom ili će bar tražiti način da stišaju i stabilizuju odnos. U emocijama će vrcati varnice na sve strane – i neka to budu one lepe, a ne one svadljive.

Jer – karta Neprijatelj je razlog zašto kažemo da je danas samo „nešto lakši“ dan. Ovo je karta koja ukazuje da nas reči, postupci drugih ljudi ili pak dešavanja – mogu neočekivano udariti „ispod pojasa“. To je karta problema, neprilika, tenzija, teških misli, opterećenja – pa je očigledno da ovaj utorak nećemo moći da prođemo bez nekog tereta na našim plećima. Nešto mora da nas žulja i bode.

Zbog toga što su Ljubav i Neprijatelj izašli zajedno u ovom otvaranju – najslabiji smo danas u svemu što se vezuje za emocije i tu gro opterećenja možemo poneti. Ovo može ukazati da ključamo iznutra zbog nekoga ili nečeg što se dešava. Da li ćemo to ključanje uspeti da zadržimo ili će se čaša preliti – pa, to je već različito kod svakog od nas.

Više pažnje danas obratite na stomačni deo, a moguće su i meteoropatske tegobe i povrede.

Srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3