Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 05.10.2021.

LJUBAVNICA – NEPRIJATELJ

Prvi deo današnjeg dana, obojen energijom karte Ljubavnica izgleda da će biti prilično korektan.

Naše raspoloženje može biti skroz ok, deluje kao da smo malo živnuli iz ko zna kog razloga – nekome su došle fine vesti i informacije od jutros, neko se video ili čuo sa osobama koje mu donose dobro raspoloženje, neko se naspavao i odmoran je, neko je dobio kompliment za frizuru ili za odevnu kombinaciju, a neko je eto nasmejan zato što je sunčan dan i zato što ptičice cvrkuću i zato što ga nosi neka fina energija.

Neka bude dobro raspoloženje, pa iz kog god razloga!

Ako postoji neki sitni zdravstveni problem – ovo mogu biti „ženske“ tegobe ili eventualno problemi sa kičmom, kostima, zglobovima (pogledajte kako se devojka na karti Ljubavnica sva iskekečila i iskrivila 😀 ).

A u drugom delu dana eto nama karte Neprijatelj da nam muti vodu i da nam donosi nervozu. Da nam brčka raspoloženje, da nam unosi tenziju i da nam otežava. A čujte – čudo bi bilo da dan u kompletu prođe a da ne bude neka začkoljica, zapetljancija ili problem. Pa tako u drugom delu dana može polako (ili malo brže, sve zavisi) rasti neka napeta energija u bilo kom tipu odnosa. To bi vam bila ona varijanta – pre podne ti kažem „dušo“ a popodne me nerviraš za sve pare.

Generalno gledano, u prvom delu dana ćemo lakše završavati sve obaveze, lakše ćemo funkcionisati, nošeni podsticajnom energijom. U drugom delu dana počeće da se provlači neraspoloženje, umor, zabrinutost i nervoza.

Zdravstvene tegobe se mogu pojačavati u popodnevnim i večernjim satima. Zato je dobro da u ovom periodu više odmarate, šetate, meditirate ili sa ljudima koje volite – pričate o nekim lakim i opuštenim temama….

Budite dobro, srećno!!!!

 

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3